BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
[E24] / [E28] MIŁOSZ ->> 628CSi / 524td
Autor Wiadomość
MIŁOSZ 

Wysłany: 2006-01-17, 15:33   [E24] / [E28] MIŁOSZ ->> 628CSi / 524td

Czasami wlaczam sie w dyskusje na tym forum wiec stwierdzilem, ze i ja wrzuce pare fotek. Nie mam niestety specjalnie przygotowanej galerii tylko kilka nieduzych zdjec zebranych z roznych okazji.

NA PARKINGU

TEST LOSIA I 1/4 MILI

TOR WYSCIGOWY NÜRBURGRING

TO NIE MUSZE PISAC CO BYLA ZA OKAZJA

NO ZAPOMNIALBYM ZE MAM JESZCZE JEDEN SAMOCHOD KTORYM W SUMIE O WIELE CZESCIEJ JEZDZE

BADYL 

Wysłany: 2006-01-17, 15:47   

Yyyyyyyyyyyy zapomniałem co chcialem opsiac a juz wiem - piekno,klasa i styl.

cinek_sw 
Dezerter

Wysłany: 2006-01-17, 15:49   

ehhhhh poprostu śliczne klasyki, błyszczący chrom, piękne alu, i ten wdzięk i ta dusza starych rekinów, śliczne......

nawet nie będe dyskutował o silnikach jak na minioną epokę to i tak są wiecznie młode :wink:

GG 6271263

------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW -> > Bóg powiedział ludziom co dobre :) :)

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Wysłany: 2006-01-17, 16:05   

KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,

Enzo 

Wysłany: 2006-01-17, 16:35   

Super classic :)

MIŁOSZ 

Wysłany: 2006-01-17, 18:08   

Milo to wszystko slyszec :D

cinek_sw napisał/a:

nawet nie będe dyskutował o silnikach :wink:

Chyba nie do konca rozumiem co masz na mysli....

center 

Wysłany: 2006-01-17, 18:18   

piekne, 6 zawsze byla u mnie w czolowce notowan na najpiekniejsze autko...
swietny kolor tej 5, podoba mnie sie :)
nurburgring, musiales przywiezc ladne wspomnienia..no i ostatnia fotka, beemki i rodzinka, piekne familijne zdjecie..
pozdrowionka..
ps. cinkowi pewnie chodzilo ze fajnie by bylo jakby bylo 635 i 5... :)

mgr inż. Jędrek ;)

cinek_sw 
Dezerter

Wysłany: 2006-01-17, 19:32   

MIŁOSZ napisał/a:
Milo to wszystko slyszec :D

cinek_sw napisał/a:

nawet nie będe dyskutował o silnikach :wink:

Chyba nie do konca rozumiem co masz na mysli....

heheh sorka może faktycznie niejasno sie wyraziłem, Center niechodzi mi o to iż to nie są te najmocjejsze wersje, wręcz przeciwnie, chodziło mi o to że w większości opini w tym dziale jest poruszany temat silników a to za mały a to za stary itp itd, a ja w tym wypadku nie mam zamiaru rozczulać sie czy to jest za stare, za słabe czy za małe... poprostu jest to klasyka w każdym calu niezależnie od tego co drzemie pod maską :wink: :wink:

ps. ale zakręciłem :mrgreen: :mrgreen:

GG 6271263

------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW -> > Bóg powiedział ludziom co dobre :) :)

dankam 

Wysłany: 2006-01-17, 19:50   

Piotrek napisał/a:
KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK , KOZAK ,

To samo co kolega :P mam na myśli :twisted: :twisted: :twisted:

RoboCop 
Morder...ator

Wysłany: 2006-01-17, 21:29   

piękne 6!
Miłosz czy mi się wydaje czy pare miesięcy temu miałeś w podpisie, coś o dwóch sztukach
e24? To gdzie ta druga?

Marcin 
Nurburgring Fan

Wysłany: 2006-01-17, 21:32   

Milosza E24 to po prostu poezja, cudenko na kolach, widac po nim, ze ma wlasciciela, ktore je kocha. Zwroccie uwage, ze na kazdym zdjeciu auto jest czysciutkie.

Brawo Milosz, mozemy brac z ciebie przyklad.

Miki 

Wysłany: 2006-01-17, 21:50   

i jeszcze niech ktos napisze ze nowa seria 6 jest piekna :twisted:

MIŁOSZ 

Wysłany: 2006-01-17, 22:20   

Jeszcze raz dzieki za mile slowa, bo blizszym zapoznaniu autko nie jest az tak dopracowane jak mozna wywnioskowac by ze zdjec. Mialo ciezka przeszlosc (8 lat wyrejestrowane niejezdzone) odrestaurowane jak teraz widze zbyt tanim kosztem i niestety w zimie, po czasie (w tej chwili dwa lata) wychodza niestetety niedociagniecia blacharsko lakiernicze. Ale dla mnie tylko 6 jezdzi sie jak..... 6 i pomimo ze za jakies 3 lata kolejny remont bedzie nieunikniony a autko jest skarbonka bez dna to wlasnie to 628CSi juz ze mna zostanie.

Wczesniej 1,5 roku jezdzilem 635CSi, niestety byla to moja pierwsza przygoda z 6, a kupujac ja nie znalaem sie jeszcze odpowiednio, po poltorej roku i ponad 80.000km (jezdzilem nia wtedy na codzien i to w dodatku na gazie :oops: ) zaczalem ja rozbierac do remontu, kolejne dwa lata to byly przemyslenia czy jest sens ja w ogole robic bo okazalo sie ze spawacz amator przykladal tam swa reke i to nie jeden raz, finalnie to E24 niestety umarlo smiercia naturalna i sluzy jako sklad czesci zamiennych :(

KORDI 
RWD love.. 8)

Wysłany: 2006-01-18, 00:05   

Po prostu..... :shock: :shock: :shock:

Zaczynam sie powoli zakochiwać w 6steczkach :D :D
Całe szczęście że są jeszcze u nas tac ludzie jak Ty,którzy dbają o auto i chcą w nie ciągle wkładać kase.... :)
A 5 też miodzio... :D
Super jest ta ostatnia fotka..... :D
A tym że poprzednia jeździłes na gazie to sie nie wstydź bo niestey mamy taki kraj i realia..... :?

PozdrOOfki.... :D

HAMANN E30 
German-Style

Wysłany: 2006-01-18, 03:36   

RARYTAS 8)

Sosen 
BORN TO DRIVE

Wysłany: 2006-01-18, 07:13   

Po prostu laleczki te twoej sprzęty!!! Od dawna szóstka jest dla mnie najpiękniejszym BMW jakie zostało wyprodukowane i jest moim marzeniem mieć szóchę w takim stanie jak Twoja, o e28 się nie wypowiadam bo jest to również ścisła czołówka w moim rankingu także stary pogratulować wspaniałego taboru :wink:

e36 318ti compact szrotex

Baur 

Wysłany: 2006-01-18, 20:13   

Piotrek napisał/a:

Zgadzam się z przedmówcą :)
Kozak jest dla mnie przede wszystkim sytuacja, w której na codzień ujeżdza się wygodnego mocnego osiołka jakim jest E28 z dieselkiem, a na specjalne okazje ma się pięknego rzadkiego klasyka. Do tego dołożyłbym jeszcze jakieś wybebeszone E30 do katowania i upalania, plus X5 na warszawskie ulice, plus E30 cabrio na sloneczne dni... plus.... Wybudowałbym hale... Ehhh.... :wink: :wink: :wink:

"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae

RoboCop 
Morder...ator

Wysłany: 2006-01-18, 21:22   

Baur napisał/a:

dołożyłbym jeszcze jakieś wybebeszone E30 do katowania i upalania,

do tego proszę sobie wykorzystywać e36 :twisted:

Baur 

Wysłany: 2006-01-19, 11:13   

Spoko ROB, wierz mi że bardziej szanuje E30 niż E36 o bardzo je doceniam, ale mądrym szaleństwem nie niszczy się od razu samochodu, dyfer czy silnik zawsze możńa wymienić. A E30 jest lżejsze i niższe.

"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae

GP-T1000 

Wysłany: 2006-03-03, 12:46   

swietne autko
klasyczne autko moich marzen.
zazdroszcze wizyty na torze Nurburgring

$iwy
[Usunięty]

Wysłany: 2006-03-03, 13:29   

Piekna 6.Kumpel w Prudniku tez ma taka narazie to ja remontuje.Cos wieknego w skorze jest miodziooo musisz kiedys Enzo wpasc to ci pokaze ;) Pozdrawiam

Kujon 

Wysłany: 2006-03-04, 17:49   

Jedna z niewielu konkretnych BMW w moim mieście FULL RESPECT :!: :!: :!:

www.bmw-syndykat.pl - Ciemna Strona Marki

MIŁOSZ 

Wysłany: 2006-03-04, 21:12   

Kujon napisał/a:
Jedna z niewielu konkretnych BMW w moim mieście FULL RESPECT :!: :!: :!:

Pomimo, ze ja pochodze z Tarnowa a autko jest tam zarejestrowane, to bywa tam coraz rzadziej, no ale jesli w tym roku bedzie znowu zlot....

White 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Wysłany: 2006-03-04, 21:30   

BMW 6 moje garażowe marzenie jak to sie mówi klasyk z klasa :D
Tylko pozazdrościć

MIŁOSZ 

Wysłany: 2006-05-17, 20:40   

W sumie nic nowego ale zrobilem po zimowej drzemce kilka zdjec to sie pochwale :D

http://www2.e24-forum.de/...=MILOSZ&sub=gal

Odpowiedz do tematu