BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
mular->> E30 325ix
Autor Wiadomość
mular 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Wysłany: 2006-03-15, 23:38   mular->> E30 325ix

To moj pierwszy post wiec witam wszystkich forumowiczow :oops: :D
Zrobilem kilka fotek w lato moje niuni i chcialbym wam je pokazac :) ,
aktualnie juz sa takie same felgi jak z tylu i dokladka pod zderzak juz jest tez.
Planuje pomalowac nerke na czarno bo czerwona mi sie za bardzo nie podoba
ale taka juz kupilem.
Prosze o komentarze i porady :)
Oto zdjecia:
ps. nie wiem czy sie dodaly :mrgreen:

[ Dodano: 2006-03-15, 22:42 ]
o jej jakie wielkie sie dodaly nie mialo w sumie tak byc ale nie beda :mrgreen:
aha niestety jest w gazie :?

Tomek3er 

Wysłany: 2006-03-15, 23:43   

No ładnie, zdecydowanei ta nerka ni w oko ni w p....., motor fajny i 4 buty spoko fajna szkoda ze nie jaksi ciemniejszy kolor, ale w końcu kolorem sie nie jezdzi;)

duchPW
[Usunięty]

Wysłany: 2006-03-15, 23:47   

jak możesz, to pozmieniaj zdjęcia na mniejsze, bo otwiera się wieki całe

autko OK, choć nie przepadam za takimi progami w E30...
nerka będzie ładna w chromie, choć czarna do czerwonego autka tez pasuje - nerki sie nie maluje, bo za ok. 40zł można kupić czarną pomalowaną (chrom/czarny mat)

BTW - skąd masz naszą ramkę klubową :?: :shock:

[ Dodano: Sro Mar 15, 2006 23:50 ]
zapomniałbym - koniecznie załóż jakąś dokładkę pod pas przedni (teraz bez niej wygląda łyso) i może warto pomyśleć nad większymi kółkami - choćby seryjne BBSy "15 będą już o wiele fajniej wyglądały, a na te założysz sobie zimówki :wink:
Ostatnio zmieniony przez duchPW 2006-03-15, 23:51, w całości zmieniany 1 raz  

mular 

Wysłany: 2006-03-15, 23:50   

ramka juz byla jak kupilem :)
bo to ix dlatego takie progi, nie wiem zabardzo jak zmniejszyc te zdjecia :?

Menel 

Wysłany: 2006-03-15, 23:51   

hehe, a to nie przypadkiem naszego kolegi lukasza?
jezeli tak to dobry egzemplarz kupiles

pioter, wszystkie ix mialy te progi :wink: wiem ze kojarza sie z ntech I i nie za bardzo to wyglada ale tutaj nawet nawet.

nerka na czarno i poszukaj jak wygladala kiedys lukasza. fajna byla gleba i tez tak zrob.

urbi 
SilaDrzemieWBemie

Wysłany: 2006-03-16, 00:20   

nerka na czarno i te chromy przy oknach tez trysnij na czarno ! jakos za bardzo rzucaja sie w oczy i troche szpeca :?
a tak to w ogole fajna :)
jakies fotki wnetrza ? :)

puz 
swapownik

Wysłany: 2006-03-16, 08:44   

no troche pracy Cie czeka!!! progi wywal albo zaloz od kombiaczka sa delikatne i ze smaczkiem, nerka faktycznie do wymianay albo na czarno, wlew od gazu pod klapke albo tablice. Czy ona przypadkiem spod włoclawka nie jest jesli tak to oj dostala ona :wink:

Arczi e30 
ZBANOWANY

Wysłany: 2006-03-16, 12:04   

jakiś taki znajomy mi sie ten samochód wydaje chyba kupiłes od ŁukaszaQ18 z tego forum....a on jest z Tłuchowa....jezdziłem tą beemka samochód zadbany, łukasz nie oszczędzał go ale i władował kupe kasy w remont, przywrócił napęd 4x4 zrobił remont silnika i troche blacharki...

mular 

Wysłany: 2006-03-16, 17:20   

mozliwe ze kiedys ona byla lukasza, ja kupilem ja spod bydgoszczy.
puz napewno nie jest spod wloclawka, wiem o ktorej mowisz tez czerwona ale zajechana strasznie, znam mniej wiecej wlasiciela podobno na 1000 km bierze 3,5 lita oleju :mrgreen:
ps. na dniach wrzuce fotki ze srodka :mrgreen:
pozdro

LuKaSzQ18

Wysłany: 2006-03-16, 23:16   

WITAJ MULAR!!! KURDE AZ MI SIE MILO ZROBILO JAK ZOBACZYLEM TO AUTO...TO MOJE AUTO ;) )) BYŁO.. KUPILES JE Z POD INOWROCLAWIA MIESZKAM NIEDALEKO CIEBIE. MIŁO MI SIE ZROBILO ZE TO AUTO JESZCZE ZYJE BO STACILEM KONATAKT Z TYM CHLOPAKIEM OD KTOREGO JE KUPILES.WIDZE ZE SIE DOBRZE TRZYMA TO AUTO POWIEM CIE ZE TA FURKA SWOJE WYJEŹDZILA W MOICH REKACH.
widze ze tylko zderzak się przy bemce się zmienił tak to ona troszke jeździla... masz ją na gazie czy pb? za moich czasów śmigałem na pb lałem tam 98 i powiem CI że ta bemka naprawde nieźle zapierniczała. wrzucam ci fotke na dowod ze o tym samym aucie mówimy::))))

mular 

Wysłany: 2006-03-17, 00:38   

witam :)
tak kupilem ja gdzies z tamtych okolic, ten chopak wyjechal teraz za granice wiec mogl ci sie uwac kontakt, niestesty mam lpg bylo juz zalozone, ale chodzi calkiem dobrze, w moich rekach juz tez duzo przejezdzila i jezdzi dalej :wink: gdzies widziem juz te zdjecie co wkleiles na jakiejs stronie nie wiem juz na jakiej i tak wlasnie sie zastanawialem czy to przypadkiem nie moje bmw :mrgreen:
jezeli mozesz to zapodaj mi jakies zdjecia na meila zobacze sobie jak wygladala kiedys :)
no tak calkiem niedaleko mnie mieszkasz :)
pozdro :D

VinCent318iS 

Wysłany: 2006-03-17, 02:15   

Sorry może kogoś uraże ale co za DeB*L próbuje zakrecic bączka albo spalić gume napędem na 4koła takie coś to tylko w WRC inaczej to zabójstwo dla napędu. Jestem ciekaw czy jak by właścicielowi wsadzić wszystkie kończyny w imadła i go rzciągać czy byłoby mu wesoło, no ale cuż głupków nie sieją tylko się rodzą.

PS: widziałem raz chłopaka który próbował zakręcić Bączka Audi A4 2.8 V6 Quattro wśród widzów wywołało to raczej współczucie dla własciciela samochodu niż radość z ładnego bączka.

Piszcie co chcecie na temat mojego postu ale to tak jak próba zakręcenia bączka 316i na 18stkach nic dziwnego że ktoś musiał później wsadzić duzo kasy w naprawe napędu wystarczy tylko jeden ćwok i następny urzytkownik jest w plecy. Jesli ktoś chce mnie skrytykowac to pierw poprosze o filmik na suchym jak taka beemka kreci bąka

Arczi e30 
ZBANOWANY

Wysłany: 2006-03-17, 07:48   

Łukasz ale dostałes pojazd :lol: a z tego co widze ze zdjecia łukasza i zdjec mulara to samochód nie moze sie dorobic takich samych kół lub kołapaków na obu osiach... kupcie mu 4 sztuki takich samych felg :wink:

Pawel-e30 

Wysłany: 2006-03-17, 07:51   

Vincent jak byś poczytał forum to byś może tak nie pisał bo z tego co czytałem u Łukasza problemach to miał tylko napęd na tył i przód był odłączony :wink:

Arczi e30 
ZBANOWANY

Wysłany: 2006-03-17, 09:48   

to prawda, ale potem wszystko podłączył i wydał na to niemało kasy, autka raczej nie katował tylko ryzykownie jezdził....wiecej nie wsiade do jego samochodu :twisted: ale polecam fanom filmów "60 sekund" i gier Need for Speed :P jazde z Łukim :mrgreen:

mular 

Wysłany: 2006-03-17, 10:22   

czytajcie dokladnie pisalem w pierwszym poscie ze auto sie dorobilo wszystkich jednakowych felg :) tylko te fotki byly robione kilka miesciecy temu teraz ma takie
felgi jak z tyłu i dokladka do zderzaka jest :D
ps. z tego co wiem to na tym zdjecu co wkleil lukasz naped na tyl byl odlaczony
pozdro

puz 
swapownik

Wysłany: 2006-03-17, 13:06   

VinCent318iS napisał/a:
Sorry może kogoś uraże ale co za DeB*L próbuje zakrecic bączka albo spalić gume napędem na 4koła takie coś to tylko w WRC inaczej to zabójstwo dla napędu. Jestem ciekaw czy jak by właścicielowi wsadzić wszystkie kończyny w imadła i go rzciągać czy byłoby mu wesoło, no ale cuż głupków nie sieją tylko się rodzą.

PS: widziałem raz chłopaka który próbował zakręcić Bączka Audi A4 2.8 V6 Quattro wśród widzów wywołało to raczej współczucie dla własciciela samochodu niż radość z ładnego bączka.

Piszcie co chcecie na temat mojego postu ale to tak jak próba zakręcenia bączka 316i na 18stkach nic dziwnego że ktoś musiał później wsadzić duzo kasy w naprawe napędu wystarczy tylko jeden ćwok i następny urzytkownik jest w plecy. Jesli ktoś chce mnie skrytykowac to pierw poprosze o filmik na suchym jak taka beemka kreci bąka

może nie przepraszaj tylko zastanów się nad waga swoich słów zanim kogoś obrazisz. wydaje mi się ze poznalem kiedys Łukasza byliśmy u niego z adrianem E30 to spoko koleś a ze kat to jego sprawa jak go stac to nawet niech skatuje M3 w E30 jego sprawa jego kasa. Co do kupowania kazdy widzi co kupuje jesli sie nie zna to niech to robi z fachowcem a nie pozniej narzeka ze to jakas bomba. zyjemy w wolnym karaju i jak ktos chce moze kreci nawet kolem zapasowym a ze nie zrobi wrazenia to kwestia gustu. Jakos jak radomiaki katowali M3 i jakis koles w zeszlym roku kabrio ze listwy fruwaly nikt im nie ubliżał. a po jednym z palen silniczek zółtej M3 zaczal piekni stukac i nie mam na mysli miarowej pracy pamietam jego slowa jak wysiadł " pół roku na to czekałem" kazdy ma prawo wyrazania opinia ale przydalaby sie odrobina dobrego smaku!

yoshi 
Pepsi Mrucielago

Wysłany: 2006-03-17, 16:24   

napisz jak ci sie naped sprawuje bo ja caly czas sie waham nad zakupem ix'a :)
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86

LuKaSzQ18

Wysłany: 2006-03-17, 17:40   

Kolego VinCent318iS napisze Ci tylko tyle że nie kreciłem bączków autem które ciągło na 4 łapy.
hih kolego puz ale ten świat mały jest;) ty wtedy pewnie byłeś z adrianem u mnie co jak krecilismy bączki to odzywała się szpera;)?Malar apropo zdjęc poszukaj w dziale nasze śmiegełka powinny gdzies być bo kiedyś wklejałem fotki tego auta.

RoboCop 
Morder...ator

Wysłany: 2006-03-18, 10:22   

puz napisał/a:
VinCent318iS napisał/a:

może nie przepraszaj tylko zastanów się nad waga swoich słów zanim kogoś obrazisz. wydaje mi się ze poznalem kiedys Łukasza byliśmy u niego z adrianem E30 to spoko koleś a ze kat to jego sprawa jak go stac to nawet niech skatuje M3 w E30 jego sprawa jego kasa. Co do kupowania kazdy widzi co kupuje jesli sie nie zna to niech to robi z fachowcem a nie pozniej narzeka ze to jakas bomba. zyjemy w wolnym karaju i jak ktos chce moze kreci nawet kolem zapasowym a ze nie zrobi wrazenia to kwestia gustu. Jakos jak radomiaki katowali M3 i jakis koles w zeszlym roku kabrio ze listwy fruwaly nikt im nie ubliżał. a po jednym z palen silniczek zółtej M3 zaczal piekni stukac i nie mam na mysli miarowej pracy pamietam jego slowa jak wysiadł " pół roku na to czekałem" kazdy ma prawo wyrazania opinia ale przydalaby sie odrobina dobrego smaku!

hmmm.... ciekawe przemyślenia...
napewno iX - nie nadaje się do palenia...
nie wiem czemu większości nie podobaja się progi iX-ów, jakoś w tym aucie nie wywoływało kontrowersji:

Menel 

Wysłany: 2006-03-19, 00:29   

robo, takie progi to cud malina na rdzewiejace ranty w e30 tak jak u mnie :lol: zalozylbym cos takiego na bable i nie musialbym jechac do lakiernika :lol:

Piotr_1 
Tempiciel sekund

Wysłany: 2006-03-19, 20:20   

Też ją widziałem jak jechałem z Bydgoszczy przez Inowrocław. Spotkałem właściciela i przewiózł mnie. Ładnie gadała bo bez kata, ale szła jak 320i z kilkoma zdechłymi koniami, także polecam usunąć zwężkę żeby złapała oddechu, a poczujesz co to znaczy zbierać się ;)
E30 M332 1991........ ....U__________\

Menel 

Wysłany: 2006-03-20, 00:15   

albo street albo zwezka ...chyba ze ma ktos kase na 2 auta :!:

NIKI 

Wysłany: 2006-03-20, 17:52   

mm E30 325ix to co tygrysy lubią najbardziej...

Pawel-e30 

Wysłany: 2006-03-31, 13:25   

A tutaj mały bonus

http://s50.yousendit.com/...7V35TEYCQIJZM2L

czy to jest ta sama?? :lol:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi