Heheheheh po stornie praskiej pada ale po drugiej stornie wisły sucho Precz zimo precz
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomóg³: 14 razy Do³±czy³: 14 Wrz 2006 Sk±d: Warszawa
Wys³any: 2006-12-28, 21:32
Ursynów zero śniegu za to na drodze piękna szklanka takiego drifta wyciąłem na wiadukcie że hoho ! Gdyby nie ABS i przedni napęd to bym się trochę pokiereszował Niesety na dole już tylko czekały lawety i zbierały Omegę, E36 i jakiegoś Meraka.. Tylny napęd nie zawsze górą !
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Pomóg³: 45 razy Do³±czy³: 02 Kwi 2004 Sk±d: GdaÅ„sk
Wys³any: 2006-12-28, 21:42
W Gdańsku ledwie poruszyło a juz mi zaparkował koleś passatem w kufrze i znów szukam zderzaka
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
Ostatnio zmieniony przez MARAS 2006-12-28, 21:44, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Pomóg³: 19 razy Do³±czy³: 04 Pa¼ 2006 Sk±d: Bytom/Katowice
Wys³any: 2006-12-28, 21:43
MAJSU_WuWuA napisa³/a:
Ursynów zero śniegu za to na drodze piękna szklanka takiego drifta wyciąłem na wiadukcie że hoho ! Gdyby nie ABS i przedni napęd to bym się trochę pokiereszował Niesety na dole już tylko czekały lawety i zbierały Omegę, E36 i jakiegoś Meraka.. Tylny napęd nie zawsze górą !
RWD ROX! Wtedy sie jezdzi 10km/h z dusza na ramieniu
.......A coscie sie tak uparli z tym stwierdzeniem ,że zimą przedni napęd górą ??? W "niepamiętnych" czasach przesiadłem sie w srodku zimy ze śniegiem ze "słuzbowego" Poloneza do równie "słuzbowej" Daewoo Nexii...................Całkowicie nieprzewidywalne auto...Jak się w przednionapędowym "przegnie pałę" to juz ratunku nie ma , w tylkonapędowym zawsze jest jeszcze jakas szansa............Przynajmniej takie jest moje zdanie.........Niestety RWD wiecej wymaga ..............ale od kierowcy....PZDR - henry
PS. A zimy nie cierpiÄ™, nie nadajÄ™ sie do tego klimatu..............
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach