Pomóg³: 4 razy Do³±czy³: 19 Mar 2004 Sk±d: Krakow/Tbg
Wys³any: 2006-12-13, 22:35
MARTINEZ napisa³/a:
do czego ci szpera?? do 320??
nie wiem czy sie sprawdzi
a moze chodzi ci o szpare??
no prawie do 320 pw
do nekromana : zadnego zebraka z siebie nie robie oczywiscie nie licze na jakies wplaty nma konto czy cos ... oczywiscie nic za darmo i jesli mial by ktos jakas oferte pomocy,reklamy czy cos takiego to zawsze mozna sie dogadac
na lakier sobie pieniazki uciulalem bedzie na wiosne
..........No właśnie , dlaczego sobie wszyscy żartują , skoro swojego czasu potrafiliśmy zrobic zrzutkę na automat dla nerwowego 46. Urbiemu chyba akurat nic nie dolega , ale możemy zrobic cos na kształt podobnej akcji jak wtedy. Tylko fakt , czym się Urbi zrewanżujesz......???? PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Pomóg³: 4 razy Do³±czy³: 05 Kwi 2006 Sk±d: Warszawa
Wys³any: 2006-12-13, 22:58
kamil.k napisa³/a:
ziom bierz sie za nauke.dostaniesz stype od prezydenta i kupisz mczy
buahaahahaha
chyba od Guliani'ego
Urbi zrób najpierw lakier. Jak becia bedzie ładna to załatw sobie reklamę na auto.
Wtedy szybciej trafisz chętnego. Trochę pojeździsz z "czyjąś firmą" na drzwiach beemy
i na szperÄ™ zarobisz
ej w sumie to henry ma racje jest nas tylu morzemy sie zrzucic po 10 zł to nie jest dużo i spełnić koledze marzenie mam ziomka co ma szpere za 500 zł przełorzenie 4.10 ja sie pisze kto jeszcze tylko powarznie
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach