Pomóg³: 4 razy Do³±czy³: 05 Kwi 2006 Sk±d: Warszawa
Wys³any: 2006-12-14, 17:27
no nieźle. jedynie do czcionki można mieć zastrzeżenia.
za mało germańska za bardzo cultstyle'owa.
nie mówie żeby walnąć ordynarną "szwabicą", bo wtedy będzie
wyglądało jak nazi stronka, ale coś takiego jak masz w podpisie
wydaje się być OK.
ni9eźle sie zapowiada
szkoda że ja właściwie tylko włączyć kompa umiem bo w innym przypadku bym się zaoferował do pomocy, tak czy inaczej ludzi mających o tym pojęcie na forum z pewnością nie brakuje także myślę że bez problemu ktoś Ci pomoże w tym ciekawym przedsięwzięciu
Pomóg³: 2 razy Do³±czy³: 19 Lis 2004 Sk±d: P O Z N A Ń
Wys³any: 2006-12-14, 21:47
URBI a moja fura to gdzie-mam nadzieję, że w tle będzie widniała moja czarna??????????????????????????????????????????? Od kogo wyszedł ten cały cały zamęt jak nie ode mnie-chodzi oczywiście o STAJL!!!
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystajÄ…co, zaskakujÄ…co i ze smaczkiem!!!
Pomóg³: 10 razy Do³±czy³: 23 Lis 2004 Sk±d: Warszawa-praga
Wys³any: 2006-12-15, 01:14
zamiast tego kurfa bananowo pedalskiego golfa III cabrio z drugiej fotki wstawilbym klasyka golfa I ewentualnie golfa II.jezeli ma byc audi bo chyba tam widze tylko w coupete.
_________________ Fanatyków E30tek zapraszam : Forum modelu E30
zamiast tego kurfa bananowo pedalskiego golfa III cabrio z drugiej fotki wstawilbym klasyka golfa I ewentualnie golfa II.jezeli ma byc audi bo chyba tam widze tylko w coupete.
taa... a e30 w środku mogłaby być w wąskiej lampie i w jakimś jaśniejszym kolorze - fajnie by się zgrała z białą... Czcionka dobra
Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 26 Lis 2006 Sk±d: CzÄ™stochowa
Wys³any: 2006-12-15, 04:00
co do czcionki to taka powinna byc jak juz german...
strona oczywiscie w czerni, co do wyalazkow typu zbajerzone golfy jetsem z bardziej klasycznym podejsciem czcionke moge wyslac na maila bo mam plik pozdro
_________________ ( OO=[][]=OO ) + ( . Y . ) = To Co Lubimy
Pomóg³: 4 razy Do³±czy³: 19 Mar 2004 Sk±d: Krakow/Tbg
Wys³any: 2006-12-15, 08:53
Jacek pamietaj ze tu musi byc jeszcze jakas zawartosc retoryczna na stronie wiec to na dole po lewej musial bys pomniejszyc tak to jest kozak (tak zeby tekst wchodzil miedzu G a S ... rozumiesz ? czcionka moze zostac - troche wyglada jak ganksta paradajs from ameryka ale jest spoko i pasuje klimatem
nie ma literki ł w G�OWNA
Pomóg³: 4 razy Do³±czy³: 05 Kwi 2006 Sk±d: Warszawa
Wys³any: 2006-12-15, 12:26
Cieszę się że ogólne wrażenie jest dobre. � dorobię bo ta czcionka niestety nie posiada polskich znaków.
marvin, typowo grmańską czcionkę (i jej podobne) odpuściłem z dwóch powodów:
1. Strona wyglądałaby jak Allgemeine Zeitung.
2. Taka czcionka wydaje mi się zbyt "ciężka".
Jeśli projekt Wam pasuje to nie ma problemu z dostosowaniem na potrzeby www
Wieczorem wrzucę jeszcze to samo tyle że ze zdjęciami samych beemek
no właśnie to ma być strona ogólno germańska czy tylko bmw?
dzięki i pozdrawiam już coraz bardziej świątecznie
Pomóg³: 4 razy Do³±czy³: 19 Mar 2004 Sk±d: Krakow/Tbg
Wys³any: 2006-12-15, 12:58
no wlasnie raczej ogolno germanska ... nie jest adres bmw germanstyle a germanstyle ... stad to audi i jakis vw ... wybralem pierwsze lepsze foty i mozna oczywiscie zmienic.
jacek walnij do mnie na gg
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach