Pomóg³: 4 razy Do³±czy³: 30 Pa¼ 2005 Sk±d: CzÄ™stochowa
Wys³any: 2007-11-18, 13:32 Å»enie siÄ™
yo
panie i panowie, klubowicze i klubowiczki, forumowicze i forumowiczki żenie sie. data to 29 grudzień 2007 roku.
czy to prawda ze jak to niektorzy mowia mam niepokolei w glowie? jak narazie to wszyscy pukaja sie w glowe ale moze sa jednak jakies plusy takiego stanu rzeczy.
napiszcie jakies plusy i minusy jesli sa .
Pomóg³: 13 razy Do³±czy³: 14 Pa¼ 2004 Sk±d: Berlin&Kargowa
Wys³any: 2007-11-18, 13:39
To tak ode mnie:
SZCZĘSCIE
Żeby być szczęśliwą z mężczyzną trzeba go bardzo dobrze rozumieć i trochę kochać.
Żeby być szczęśliwym z kobietą trzeba ją bardzo kochać i nie starać się zrozumieć.
D�UGOWIECZNOSĆ
Żonaci mężczyźni żyją dłużej od samotnych, ale bardziej tęsknią za śmiercią.
SK�ONNOSĆ DO ZMIAN
Kobieta wychodzi za faceta mając nadzieję, że zmieni się po ślubie, ale on się nie zmienia.
Facet żeni się z kobietą mając nadzieję, że ona się nie zmieni, ale ona się zmienia.
Pomog³a: 7 razy Do³±czy³a: 23 Pa¼ 2004 Sk±d: Radom
Wys³any: 2007-11-18, 14:21
Ha, ha, ha!!! Teraz prosisz o rady??? Teraz to już "musztarda po obiedzie" a za półtora miesiąca "klamka zapadnie" na dobre.
Z małżeństwem i kobietą jest, jak z totolotkiem..........>>trafisz....albo i nie......
A swoją drogą gratulacje na nową drogę życia....... Tylko nie wołaj po Nowym Roku!!!
Jak dla mnie to niema zbyt wiele + po ślubie,dlatego drugi raz nie zrobie tego błędu szybko(zastanawiam sie już 7 rok)
Zycze Tobie szczęścia
A tak wogóle to gdzie i o której ślub???
Szkoda, że już nie będę miał BMW, bo bym przyjechał. A innym autem to nie bardzo, bo w końcu jesteśmy wierni naszej ukochanej marce PS. Powiedziałeś już swojej przyszłej żonie, że będziesz miał kilkunastoletnią kochankę... w garażu?
Pomóg³: 9 razy Do³±czy³: 21 Gru 2004 Sk±d: CzÄ™stochowa
Wys³any: 2007-11-18, 17:52
Jak mówią miłość to światło życia , a małżeństwo to rachunek za energię....
Ale mimo wszystko ja nie narzekam i życzę wszystkiego dobrego!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach