Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 01 Lut 2006 Sk±d: WrocÅ‚aw
Wys³any: 2007-12-29, 13:38 Kolejna historia w stylu "bmwluksusowatandeta.pl"
KLIK
Naprawdę podziwiam człowieka , dzięki staraniom tego typu możliwe jest i wierzę w to że kiedyś będą u nas traktować konsumentów na europejskim poziomie.
Nic nowego - u mojego ojca w SKODZIE od kwietnia szukali usterki bo niby nie mieli elektronika - auto paliło 20l/100km - diagnozowali co nie robili i nic.
Któregoś pieknego dnia wymieniałem z ojcem olej zdjelismy plastikowa osłone silnika a tam przewód od podcisnienia sparciały - wymienilismy i jak ręka boga.
A wymyślali nam ze to to ze to tamto.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ja nie wiem o co chodzi... Moj ojciec tez mial nowego passata identycznego jak ten w historii...od poczatku do konca nie bylo z nim jakiegokolwiek problemu...jak go sprzedawalismy mial prawie 80tys. km i nic...raz chyba laczniki byly wymienione z przodu...a przeciez ile on odemnie po :cenzura: dostal to sam Pan Bog w niebie wie...o turbine wogole nie dbalem i nic...zero jakich kolwiek problemow, sladow zluzycia itp itd...
Poprostu trafiaja sie nie udane egzemplarze i tyle...
P.S Dodatkowy szacun dla Passata bo palil na 2 kola...
_________________ Jadac lewym pasem zjawisko dlugich swiatel w lusterku jest mi obce...
Passat to syf !! mamy w domu TDI i niestety co chwile cos pada na szczescie hamulce juz zrobione przynajmniej sie mozna zatrzymac pomijajac to ze auto sie nie rozpedza 130KM jezdzi jak zmulone 70
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach