Kalin, co Ty kupiłeś Mam nadzieje ze e24 sobie przynajmniej zostawiłes.....
Lesiu, lesiu...Kalina ma tego kompakta juz od dosc dawna. A e24 poszlo w sina dal.
Auto babskie ale tym wieksze wyzwanie przed Toba zeby cos konkretnego z niego ulepic Dzidzia
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
bedzie mocno.u nas sie tak utarło ze to babskie auto,ze nie do tuningowania,ze i tak bedzie kiepsko .A dlatego takie wypowiedzi bo u nas nie ma takich aut porobionych.Zobaczycie jak Kalina je zrobi i wyjedzie.Masakrycznie bedzie tylko dac dobrą glebe i kolo szerokie spolerowane i zamiecione towarzystwo.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Choć nie powiem, auto ma prezencję, ale osobiście mam uraz do e46 compact, no i nie podobają mi się lampy przód. Ale to tylko auto. Pasja się liczy, a o nia u Ciebie nie trzeba sie martwić. Będzie pewnie fajny wózek, zresztą juz jest.
Osobiscie nigdy bym go nie kupił lecz ze nadarzyła sie dobra okazja to wziołem i z rok wydaje mi sie pojezdze . A ze chorobe mam nie uleczalna wiec cos podłubac trzeba ......
Chyba nie doczytaliście Kalina napisał że ten kompakt był okazją, a szucha już dawno sprzedana, poza tym to co zaproponował Kalina na początku tematu mi się bardzo podoba i jestem jak najbardziej za!!!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach