Pomóg³: 7 razy Do³±czy³: 29 Mar 2005 Sk±d: Warszawa
Wys³any: 2005-07-23, 18:24 Gdzie znaleść felgi??
Mam do was pytanko szukam felg do swojej e30-stki. Wzór najchętniej borbet A (z płaskimi deklami) ale nie koniecznie wymagane jest tylko,żeby wszystkie 4 były 16cali 9j szerokości najlepiej et15. Na allegro nie ma nic ciekawego są tylko jedne borbet T ale ja takich nie chce na ebay.pl tez nic na swistak.pl nic wiecie gdzie jeszcze mozna poszukac takich uzywek w rozsądnej cenie? Byłem na giełdzie w słomczynie i na żeraniu tydzień temu i też nic takiego nie było.
Wys³any: 2005-07-23, 19:54
Pokazał się dzisiaj jeden komplet borbetów A na allegro właśnie 9x16 et15 ale chce za nie 1600zł a opony są bardzo słabe więc wydaje mi się,że chce sporo.
Wys³any: 2005-07-23, 21:47
Te są całkiem ładne faktycznie bo takie zwykłe azev bez rantu średnio mi się podobają jedyne,że odbiór osobisty a to aż w koszalinie Chyba pogadam z kimś kto targa samochody z niemcowni bo mam troche znajomych którzy się tym zajmują z tym,że nie czują na tym interesu i nie chętnie przywożą graty.
P.S. Małe OT Paweł z kąd masz takie fajne lampy? Orginał czy przeróbka i wiela to to ?
Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 17 Kwi 2005 Sk±d: /K/R/A/K/O/W/
Wys³any: 2005-07-23, 23:49 Re: Gdzie znaleść felgi??
--==maly==-- napisa³/a:
Mam do was pytanko szukam felg do swojej e30-stki. Wzór najchętniej borbet A (z płaskimi deklami) ale nie koniecznie wymagane jest tylko,żeby wszystkie 4 były 16cali 9j szerokości najlepiej et15. Na allegro nie ma nic ciekawego są tylko jedne borbet T ale ja takich nie chce na ebay.pl tez nic na swistak.pl nic wiecie gdzie jeszcze mozna poszukac takich uzywek w rozsądnej cenie? Byłem na giełdzie w słomczynie i na żeraniu tydzień temu i też nic takiego nie było.
ja się zastanawiam nad sprzedażą ale ędzie dopiero aktualne jak znajde inne
Wys³any: 2005-07-24, 09:40
Polerowane są bardzo ładne ale ja bardzo dużo jeżdze gdzieś tak ze 150km codziennie więc musiał bym je pucować co chwile bo osad z klocków został by na stałe
Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 17 Kwi 2005 Sk±d: /K/R/A/K/O/W/
Wys³any: 2005-07-24, 14:26
--==maly==-- napisa³/a:
Polerowane są bardzo ładne ale ja bardzo dużo jeżdze gdzieś tak ze 150km codziennie więc musiał bym je pucować co chwile bo osad z klocków został by na stałe
a jaki to problem je pomalować? zresztą jakbys ich nie czyscił regularnie to by sie tylko zmatowiły.
Wys³any: 2005-07-26, 11:43
Trzeba by temu misiowi wypolerować oczka i biore te felgi Moja nauczycielka ze szkoły średniej miała renault 5 z kołpakami o identycznym wzorze wszyscy padali jak podjerzdzała pod szkołe.
Pomóg³: 2 razy Do³±czy³: 19 Lis 2004 Sk±d: P O Z N A Ń
Wys³any: 2005-08-02, 23:17
MA�Y zadzwoń pod ten nr tel 660 737 780 firma ALU GUM wielkopolska ma chyba borbety A wszystkie 9J zreszzta fel ma od cholery!!!
P.S. Jak spalisz laka u niego bedziesz miał rabat.(bez kitu kolo uwielbia beemki w koncu 3 miejsce w zawodach driftingowych)
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystajÄ…co, zaskakujÄ…co i ze smaczkiem!!!
Ostatnio zmieniony przez Jacek E30 2005-08-02, 23:25, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach