..poki co chcialbym jeszcze na dniach zrobic sobie jakies "słuchanie" poniewaz w poprzedniej instalacji elektrycznej mialem dwa wzmacniacze wzmacniacz oryginalny BMW oraz Keenwooda teraz przyszla nowa instalacja i wszystko pogmatfane
Zdecydowalem wiec ze trzeba puscic wszytskie kable od nowa odpowiedniej już grubosci bedzie to robic firma CAR-Audio w planach też panele drzwiowe...
Ale poki co kiepsko z kasÄ…
_________________ gg:170000
KiedyÅ› NEWMARCIN dzis poprostu BATMAN
Wczoraj z ciekawosci zmierzylem czas 0-100
i wyszlo mierzone stoperem w okolicach 7 sec.
Panele drzwiowe juz prawie gotowe...
W tej chwili zalozone juz mam wygłuszenia przednich drzwi specjalnymi matami
Jutro jade na montaż boczkow z 2 głosnikami 16-tkami na strone...
jak bedÄ… gotowe podesle zdjÄ…tka
Zeby to jeszcze ładniej wygladalo to musze skolowac podobne chromowane ramki dla tych dwóch oryginalnych głosnikow wysoko i srednio tonowych wowczas całość powinna sie ładnie komponowac...
Widze,że tak jak ja masz wgniotke w okolicach klamki na tylnich drzwiach
ja mam w identycznym miejscu ciekawe od czego to jest widziałem to już w kilku e36.
Jak byś coś takiego dorwał to bierz i dla mnie
Zapodaj fotki już z nowym silnikiem panele fajnie się prezentują
łłłłłłłłłłłłłłoooooooooooooooooo panowe małe sprostowanie wiecie przez t eświęta już mi mózg zlasowało heeheh nie no żartuje własnie cytat jest z wątku --==maly'ego==-- hehhe chciałem napisac ze takie wgniotki się robia od wywożenia do lasu a do MARCINA chciałem napisac o ramkach heheh i chciałem wkleić to ----->
Cytat:
Zeby to jeszcze ładniej wygladalo to musze skolowac podobne chromowane ramki dla tych dwóch oryginalnych głosnikow wysoko i srednio tonowych
No no super super lubie takie malenkie ... farba ,fele, środek czyściutkie maleństwo . Też mam taką tylko bordo i już tak nie wygląda za to serducho ... 2.5 vanos 192 klacze po prostu dzida .
Jutro może będe miał zdjęcia pozdro ze śląska gg9289148
spoko spoko okres zimowy u mnie duzo zmian aktualnie ciagne temat car audio
kilka dni temu zakupilem Alpine CDA-9853R no i wzmacniacz w najblizszym czasie zabudowa bagaznika...
No i szukam kogos co bu mi wychromowal wyniklowal czy wypolerowal te moje felgi tak jak mial Piotrek w E30w najblizszym czasie musze sie tym zajÄ…c bo sezon juz tuz tuz
Jakbys cos ktoÅ› wiedzial to prosze o info
Pozdrawiam
PS: A u Ciebie David silnik zmieniony?
Ja swoj sprzedalem za 2500,00 ze skrzyniÄ…
PPS:
Powiedzice mi ile wam pali 325i?
Bo ja normalnie nie wydalam jezdze caly czas po miescie tankujac 95bp i wychodzi mi spalanie w okolicach 17-18 tankujÄ…c za 230,00 robie max 350 km - troche duzo i niewiem czy ten typ tak ma czy u mnie jest cos nie tak zaznacze ze jezdze w miare delikatnie z oczami czesto na ekonomizerze
Polerka twoich hammanów wyjdzie zaje_iście widze ze idziesz po bandzie z przeróbkami i dobrze, słuchaj jezeli był byś zainteresowany to mam zmieniare ////ALPINE na 5 płyt
Nie no zmieniarki nie trzeba to radyjo odtwarza MP3 wiec jest git...
W tamtym roku na forum po zlocie w Tarnowie powiedzialem ze w przyszłym roku postaram sie bardziej wyroznic z tłumu...
Co słowo to słowo - pracuje nad tym
lampki juz kupione
kupiłem lampy IN-PRO bez zadnych świecących cudow śrubek itp
Wersja z ringami a tło srebrne jeszcze ich nie założylem wiec niewiem jak to bedzie wyglądac......
Kupiełem też czarną osłone nerek i już je założłem i musze przyznać że benia nabrała przez to agresywnosci
nerki kupiłem na allegro
oto link do aukcji
http://www.allegro.pl/ite...czarny_mat.html
jutro moze cykne zdjecie jak to wyglada na aucie, zauwazylem ze oslona nerek wyglada o wiele lepiej niż czarne nerki bo bardziej wystają bardziej sie rzucają w oczy...
O kurcze nawet tego nie widziałem. Faktycznie może to ciekawie wyglądać. Ja mam teraz spowrotem chromowane i mam dylemat czy lepiej było z czarnymi czy tak.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach