Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 06 Sty 2006 Sk±d: Królewski Kraków
Wys³any: 2006-03-11, 18:52
Lipa zwłaszcza ta kierownica po pierwsze wogóle nei pasuje a po drugie to i tak te przyciski na kierownicy sa bez urzyteczne bo nei ma ich do czego podłączyc...
Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 01 Lut 2006 Sk±d: WrocÅ‚aw
Wys³any: 2006-03-11, 23:00
Jak dla mnie front kozacki ale ta kierownica wyglada raz ze jakby byla do gory nogami a dwa ze jest za duza do tego auta.
A tekie fronty w niemczech sa most popular heh
Mateusz [Usuniêty]
Wys³any: 2006-03-11, 23:17
kiera jest fajna, ale nie w tym aucie! zreszta jak wcczesniej pisalem brak slow... a co do tych fot to to przeciez virtual tuning lol, w dodatku niezbyt udany :rotfl:
Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 01 Lut 2006 Sk±d: WrocÅ‚aw
Wys³any: 2006-03-11, 23:29
To nie jest VT a front to wiem ze z e39. Ta na drugiej fotce jest fajna ale i tak ja bym wolal w oryginale z zewnatrz lubie jak woz jest niepozorny a ma pod maska dzikie stadko
Mateusz [Usuniêty]
Wys³any: 2006-03-11, 23:48
to jest VT wiem bo jakis czas temu sie w to bawilem, zreszta (prawie) kazdy to dostrzeze:
popatrz na zle zrobionego badlooka - czyzby "polwola" auto sie podnosila z maska? zle wklejone fele, dosc kijowe progi (a konkretniej to odbicia na nich), na drugiej focie popatrz na sposob obnizenia i vinile... powiem nawet ze robil to ten sam koles
Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 06 Sty 2006 Sk±d: Królewski Kraków
Wys³any: 2006-03-14, 17:13
Nie zmienia to faktu ze takei przeróbki to wiocha, to tak jak by ktos chciał mieć e39 ale go nei stać to na siłe coś chce mieć z takiego modelu... orginały sa najlepsze, a tak to sie mozna bawic z hondąlampy od punto itp.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach