Pomog³a: 1 raz Do³±czy³a: 08 Maj 2005 Sk±d: WPR ;)
Wys³any: 2006-03-26, 23:48
Co do wscieklych pieskow, to juz nie pijam od czasu kiedy z kumplem urzadzilam sobie calonocny maraton takich drinkow 8) pozniej nie moglam mowic przez 4 dni
moj ulubiony alkohol to:
Martini z lodem (uwielbiam) wszystkie 3 kolory , wypijam hektolitry tego
Co do wscieklych pieskow, to juz nie pijam od czasu kiedy z kumplem urzadzilam sobie calonocny maraton takich drinkow 8) pozniej nie moglam mowic przez 4 dni
moj ulubiony alkohol to:
Martini z lodem (uwielbiam) wszystkie 3 kolory , wypijam hektolitry tego
pozdrawiam
Pscolka
Ojej, to Ty naprawdę musisz wtedy łatać jak pszczoła
gdzie Ty mieścisz te hektolitry Pszczółko:?:
A ja np. wódki czystej nie cierpię, od czasu jak z Filipem obaliliśmy 2 flaszki brzoskwiniowej wódki hihi nie powiem co się działo, ale na drugi dzień ul. Świętojańska była cała nasza
A co do Martini, to my właśnie te hektolitry żeśmy wypili na promie do Helsinek a później paliliśmy cygara i największy z nas (kulturysta mega) po pierwszym machu odpadł hihihi, ale była zabawa, dobrze, że nie bujało za bardzo i morze było w miarę spokojne
Pomóg³: 10 razy Do³±czy³: 23 Lis 2004 Sk±d: Warszawa-praga
Wys³any: 2006-03-27, 00:13
J E L I T O napisa³/a:
Menel czasami trzeba się odchamić i sponiewierać czymś innym
no ja tak lubie ten nasz spirytusik bo jakos nie ma po nim kaca. i nie sam to zauwazylem a reszta innych ktorzy ze mna to pija tak samo. na drugi dzien ile sie tego nie wypije zawsze usmiech na twarzy i dzien bardziej kolorowy co nie mozna tego powiedziec po naszych wódkach ze sklepow. po nich po paru setkach bania nawala przez caly nastepny dzien.
_________________ Fanatyków E30tek zapraszam : Forum modelu E30
po dzisiejszym wieczorze mogę śmiało powiedzieć, że kilka leszków + Baur (i jego kilka leszków) do towarzystwa + E12 w idealanym stanie ... i żaden drink nie podskoczy
Pomóg³: 2 razy Do³±czy³: 17 Kwi 2004 Sk±d: Wawa-Grochów
Wys³any: 2006-03-27, 01:01
Pioter_W napisa³/a:
po dzisiejszym wieczorze mogę śmiało powiedzieć, że kilka leszków + Baur (i jego kilka leszków) do towarzystwa + E12 w idealanym stanie ... i żaden drink nie podskoczy
Pomóg³: 4 razy Do³±czy³: 21 Sie 2005 Sk±d: MiÅ„sk Mazowiecki
Wys³any: 2006-03-27, 17:11
kazdy bimber jest lepszy od wodki(oczywiscie ten sprawdzony nie od ruskich)
teqila+gin+wodka i stwierdzilem ze ide do domu bo jakby blanty przyszly to bym sie chyba nie pozbieral.... a spalem po tym ze hoho
p.s. moze zalozymy Beemka-Klub AA ja bede pierwszy na liscie:D
1. duzy garnek
2. 0.7 l wodki
3. 0.7 l szampana
4. 3 redbulle (torra rosso:D) lub inne energetyzery
5. owoce w skladzie: pomarańcze, cytryny, ananasyi brzoswinie z puszki, kiwi, mogą być jabłka
6. trochę wody jeśli okaże się za słodkie
7. zostawiamy na parÄ™ godzin
pijemy.
jest rewelacyjne w smaku i rzuca całkiem mocno.
a tak poza tym to ZAWSZE kamikaze, tequilla, i sześcioletnia whiskey
heh moj rekord to wsciekly pies zrobiony na dnie 0,7 bolsa tak moze z 6 cm bylo wodki + sok + tabasco ......
skonczylo sie na tym ze popilem to czeskim rumem ...:D
jeszcze jak mieszkalem w akademiku ......w Cieszynie
a wszystko skonczylo sie tym ze przespalem 14 godzin, 14 grudnia przy otwartym oknie ... z powodu smrodu .... jaki zasiałem w przejsciowce i pokoju ..... :D
a spawałem 14 razy ! :D
hehe do dzis jestem z siebie dumny ...
ale dzis wole pic "teraz polska"
pol literatki soku (czerwonego) i na to wodka
Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 06 Sty 2006 Sk±d: Królewski Kraków
Wys³any: 2006-03-28, 17:49
To o czym pisał Mr Krychu to jest moj ulubiony alkohol "uboty" zwane równierz "nurkami" , po takich dwóch wypitych duszkiem jeden po drugim naprawde juz jest nienajgorzej
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach