sprawdz sobie też np. na głowicy jest wybita data produkcji i ogólnie na każdej częsci chyba jest rok wbity. Faktycznie na 2.5 to nie wygląda w książce mam że 2.3 było robione w latach 83-85. Pozatym nie chwaliles sie jak to chodzi, 2.0 tak jak ktoś pisał wyżej będzie lekko zmulone a 2.3 już całkiem fajnie chodzi.
Mój sie rózni tym że z przodu nie ma tej wtyczki, nie wiem co to jest wtrysk rozruchowy ? i obok niej tego kółka też nie ma a ja 2.3 mam napewno bomierzyłem skok tłoka i wogule u Ciebie widze jakieś urządzenie koło przepływki do którego idą te cienkie wężyki
piotrze, zejdz troche na ziemie. na tych numerach tez mogl siedziec wojek szczepan
co nie zmienia faktu ze stan twojej cultowej beemki jest jak igla i to najwazniejsze 8)
piotrze, nie zrozumiales mnie do konca. chodzi mi o wyglad twojej beemki. naprawde jest zniewalajacy.i juz olac to czy to 2.0 czy 2.3 .niech sie odezwa spece od tych silnikow.sam mialem e30 323 ale na 17" i zagazowane wiec bylo strasznie zamulone, nie zagladalem czesto pod maske wiec nie znam roznic miedzy starym 2.0 i 2.3.podobno trudno na oko to sprawdzic.
naprawde na wielki plus przemawia u ciebie jej stan wizualny.
pozdro
oponki wygladają nieżle ale po mieście to się jeździć nie da i przez to wydląda jakby stała wysoko, a micha jest i tak 7 cmnad ziemią, niżej to już samobójstwo przy naszych dziurach,
fakt że na trasie jest jak przyklejona
klasyczna i pięknie utrzymana, taką ją zostaw
chociaż in.pro do tyłu i black hella do przodu będą pasować do lakieru ale to już twój wybór
dbaj o nią 8)
pozrdo
Wąska lampa ma swój urok...
Jakieś felunie a'la BBS-y RS-y 16" wsadzić i troche niżej .
No może jeszcze światła tylnie oryginalne podciemniane i przednie .
Środeczek w M-TECHNIKU...
SUPER...
_________________ ***Biała e30 sedan , postrach Kęt ... ***
Ślicznotka. Wąska lempa jest fajna.
A lakier wygląda jak nówka. I to jest właśnie BMW.
sie ma
_________________ BMW 330xi
BMW 320i
MCC 450
///M-Pawell [Usunięty]
Wysłany: 2006-04-27, 12:25
Jedna z najładniejszych e30-stek, jakie widziałem Jedynie gałka od skrzyni biegów jakaś, taka... nieoryginalna i nie wiem po co usnonąłeś znaczki BMW
Gratuluję udanego zakupu pozdro.