Wysłany: 2006-04-01, 12:08 viktor E36 325 i E30 320
Witam wszystkich serdecznie , chciałem się podzielic fotkami swoich Bawarek z góry przepraszam za stan w jakim znajduje się E 36 ale chciałem pokazać ją taką jaką kupiłem
i z upływem czasu doprowadzić ten samochód do stanu jaki mu się należy
No ale żeby tak się stało to niestety muszę sprzedać E 30 /wiadomo kasa/
jak widac roboty coniemiara począwszy od mycia brakuje też paru rzeczy ale mysle ze za niewielkie pieniądze są do zdobycia
A to moje E30
sie tego nazbierałoo sory jak kogoś znudziłem prosze o opinie i jak można o porady co ,gdzie,jak kupic / chodzi o E 36 /
No własnie dla tego silniczka zmieniam auto, miałem juz 325 ale z vanosem z 94r niby 5 Nm róznicy ale jakoś tego nie czuje . Ten silnik śmiga elegancko zadowolony jestem strasznie .
Brakuje tam tego plastiku nad chłodnicą z tym przejsciem do chłodzenia alternatora i jeszcze takiego wężyka z filtra powietrza który idzie do kolektora i jak schodzi z obrotów na biegu to wydaje mi się ze za szybko to się dzieje i szarpie tzn.jakby się dławił ale nie gasnie i na luzie obroty ma ok .
Ładne furki. E36 ładniejsza.
Ciekawe czemu ktoś przyciemnił w tylnych szybach tylko
część nieotwieraną. Wypadanie plastikowych obwódek klamek wewnątrz
to chyba w e36 standard bo już w kilku widziałem.
sie ma
Witam
E30 czysta seria nic niedłubane
fotele są oryginalne ale poprzedni własciciel tak kochał swoją żone ze dał je do tapicerowania
E36 czeka na 15.04 i na nowego własciciela od E30 wtedy będzie robiona bo teraz golas jestem okropny