kurcze no nie wiem widze ze jesteście maniakami przerubek (w b.dobrym smaku) i nie wiem czy wytzrymacie bez pomysłów i pracy bo w E38 to tylko felgi 18stki Mpower(te podwójne pazury) nie żadne katalogi RH AZEV itp. bo to nie pasuje kompletnie do E38 i z tyłu lampy te po liftinngu kryształki i nic iwęcej się nie da zrobić wiec się zastanów czy aby nie zaczniesz się nudzić. Pozdrawiam sam bym chciał bardzo E38 ale po mieście musze miec samochód bardziej street bo ostatnio ise nawet zastanawiałem jak ja bym czymś takim jeździł po ciasnych uliczkach napewno duzó wolniej i nie miał bym takiego fun'u
Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2005-12-17, 14:50
co ćwierkają, bo niedosłyszałem....
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Yatzek [Usuniêty]
Wys³any: 2005-12-17, 16:45
cos cwierkaja..... tylko chyba sniadanka niejadly mysle ze jak juz zjedza sniadanko wezmą sie za robote i jak skonczą to sie same pochwala pozdro a ćwiknie to jak piekny basik z dobrgo sprzetu tak trzymac i nieprzestawac !! kminic i poprawiac niemiecka technologie hehe
REMUS [Usuniêty]
Wys³any: 2006-01-13, 00:30
WIDZIA�EM JA NA ŻYWO JAK W�OŻY JESZCE SKÓRE TO BEDZIE TACZKA!!
a czesci potrzeba bardzo duzo naszczescie motor skrzynia i elektryka juz zrobione jeszcze tylko woda ,wal i paliwo pozostanie kosmetyka i proba odpalania
BRAWO!!! auto naprawde zrobione z pomysłem i głową. Chyle czoła wykonawcą bo widac ile pracy było tu włożone... I tak jak wcześniej było pisane... dokończyć swap, niewielkie poprawki, kosmetyka i będzie miodzio!
Ona jest poprostu... sliczna
Bardzo mi sie podoba ten MT1.
Ringi i fele super, nawet te tylne lampy maja cos w sobie.
A ten czerwony kolorek dodaje jej tylko drapieznosci
Kolor OK
Felgi OK
Lampy - wiejski tuning
całośc - beznadziejnie spasowany, wszędzie coś wisi, nerki zwisają , zderzak przedni krzywy jak ......
spasuj to wszystko do kupy, aby nie było szpar, co nie będzie kuło w oczy to będzie wtedy zajefajna, ale narazie to jest kicha z uwagi na pierdoły, ale jak wiadomo pierdoły potrafią zepsuć cały efekt.....
poczekam na efekt końcowy
[ Dodano: 2006-04-14, 17:59 ]
tylny zderzak też wisi jakoś krzywo i załuz z przodu przeciwmgielne bo te dziury straszą.....
popieram wypowiedz webrettiego ale cicho czekam na koncowy efekt napewno bedzie super tak ze czekam z niecierpliwoscia a tak ogolnie to autko spoko ladne alumki, ringi i mtech 1
Pozdrawiam
_________________ (OO=[][]=OO) Bayerische Motoren Werke
duchX [Usuniêty]
Wys³any: 2006-04-16, 21:35
webretti napisa³/a:
Kolor OK
Felgi OK
Lampy - wiejski tuning
całośc - beznadziejnie spasowany, wszędzie coś wisi, nerki zwisają , zderzak przedni krzywy jak ......
poczekam na efekt końcowy
[ Dodano: 2006-04-14, 17:59 ]
tylny zderzak też wisi jakoś krzywo i załuz z przodu przeciwmgielne bo te dziury straszą.....
Na temat almp nie bede sie wypowiadal bo mi sie .... podobja i pasuja do wiejskiego tuningu to brakuje troszke
jak bym porobil ladne zdjecia to co drugie auto ma wszystko super spasowane popatrze na twoje jak sie spotkamy to pogadamy zdjecia zrobione 5 godzin po zlozeniu auta wiec wyluzujcie troszke powoli sie zrobi niestety mamy wiesniakow w polsce ktorzy nie potrafia zadbac o nic i trzeba kupowac zderzak w 3 kawalkach i kleic a potem sie pieprzyc z pasowaniem poza tym MT I ma to do siebie ze jest beznadziejna do spasowania
Lampeczki z tyłu widzę że budzą sporo kontrowersji. Ale to dobrze bo taki miał być ogólny zamysł. Najważniejsze że mi się podoba i napewno takie zostaną. Co do spasowania to samochód mam od roku, a jeździłem nim może dwa miesiące bo całą zimę stał w garażu )szkoda niszczyć lakier). Aktualnie jest w trakcie wykończenia tak więc napewno poprawi się jeszcze kilka elemntów.
Trzy lata w Kraku siedze i nie wiedzialem ze takie cudenko sie tam znajduje. Auto bardzo ladne, a co do lamp to mi tez sie podobaja. Pasuja do e30. Tak trzymaj. Mam nadzieje ze w Toronto bede mial okazje oblukac
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach