mieszek ma być docelowo takiego koloru jak fotele ale to w trakcie robienia tychże właśnie, a ten kabelek to antena na razie jest pod szybą bo za zimno żeby się bawić przy samochodzie
siemka
Jako że wiosna to wkońcu felgi założyłem i pare fotek zrobiłem, autko jest w trakcie drobnych prac dlatego brak nerki (maluje się), niedługo pójdzie do lakiernika i pozbędzie się tych wgnieceń na błotnikach no i brakuje dokładki pod przednim pasem ale też wróci
Nudzi mi się to wrzucam kilka fotek jakie ostatnio strzeliłem. W aucie nic się nie zmieniło no może przybyło kilka dodatkowych rys parkingowych bo w tym kraju jeździć nie potrafią
ADI odrazu widać że ci sie bardzo nudzi ale tak ładną bawarkę trzeba pokazywać Bardzo łądna a ten środe świetny Pozdrawiam
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Bardzo fajne zestawienie - ciemna zieleń + kremowe wnętrze, mniam Ale brewki to bym wyrąbał. No i nerka chromowana.
Generalnie, fajne autko
Pozdrawiam.
Zobaczymy jak to będzie, jeśli się wszystko ułoży to i lakier i silnik będzie zrobiony plus coś tam jeszcze ale to wszystko myślę, że po sezonie.
Nera zostanie taka jak jest, muszę tylko wymienić wszystkie listwy na czarne bo te co są teraz to tylko pomalowane są i farba odłazi i wygląda jak w polonezie no i w końcu kiedyś wziąć sie za zrobienie BH.
Adrian!
Kupuj motor, rób go, a potem wsadzaj .. . . Lakier jak lakier, niech sobie wygląda, ale miło jest wyprzedzać w miare nowoczesne furki pełnoletnią dziewczyną
Tylko . . . . . . . policz dobrze budżet, bo można się przejechać . . .
_________________ Części do BMW E46 & E90 E91
tel.: 508 129 719
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach