Wysłany: 2006-04-12, 10:33 Felgi szprychy czerń czy magnez?
Do czarnej diamant schwarz Coupety E30 , maluję felgi szprychy 15' BBS, położony już podkład i zastanawiam się czy farba czarna , czy w kolorze magnezowym lepiej
Wysłany: 2006-04-12, 13:46
Jak już trzeba wybierać z tego co podałeś to magnez ale ranty zostaw srebrne jak na fotce Robo albo wypoleruj. A najlepiej środek pomaluj na srebrno a ranty wypoleruj i będzie super odbijało od czarnego lakieru.
Wysłany: 2006-04-12, 19:29
łojezu,znowu musze sie zgodzic z pomyslem łukasza
oczywiscie ze kolor ala magnezowe/tytanowe i bez polerki...fajny hardcore z tego wyjdzie.
zamiast znaczkow z logo bmw w kapslu wstawilbym znaczki BBS.
Pomógł: 17 razy Dołączył: 12 Maj 2005 Skąd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysłany: 2006-04-13, 10:26
Łukasz napisał/a:
Ma ktos przykładowy kolor z jakiejś firmy?
Nr, czy coś like that?
Powinno być tak prawie jak magnez , z takimi jakby drobnymi opiłkami.
u mnie na zakładzie pojawił się suzuki swift w jakimś pakiecie sportowym, na bardzo ładnych takich grafitowo/magnezowo/tytanowych - nie wiem jak określić ten kolor - alusach(naprawde wyglądają fajnie nawet jak są ubrudzone), salon suzuki mam na drugim końcu miasta - nie mam tam za bardzo po drodze, ale może jest gdzieś na stronie www... pokazane to koło - naprawde nieźle to wygląda... poszukaj...
ps.czyżby chwilowe zakopanie "topora wojennego" na czas Majówki
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Wysłany: 2006-04-13, 17:05
buahaha..a wyobrazacie sobie to forum bez pouczajacych postow łukasza i bez moich docinek ? ale nuuda by byla
a tak to przynajmnie czasami sie cos dzieje,tu poleci jakies miesko,tam zamkna jakis temacik,gdzie indziej leca ostrzezenia dobrze jest 8) co nie lukasz?
Ja bym wolal pomalowany sam srodek, a rant normalnie na srebrno albo w polerke, ale tak tez nie jest zle, myslalem ze to bedzie gorzej wygladac Tylko pomaluj sruby, piaste i zacisk na czarno, bo troche za bardzo sie w oczy rzucaja.
Pomógł: 4 razy Dołączył: 21 Sie 2005 Skąd: Mińsk Mazowiecki
Wysłany: 2006-04-21, 18:04
szczerze mowiac to na tych zdjeciach wyglada jak kupa, walnij jakies nowe za dnia i umyj fure i pozbadz sie rosta ze szpilek bo to naprawde wogole nie wyglada na tych zdjeciach pozdro
bez urazy...
Ostatnio zmieniony przez misza 2006-04-22, 00:05, w całości zmieniany 1 raz