14.04.2006 pojechałem do Sulejówka odebrac auto po blacharce i lakierze i co ZONK bo zalali silnik i elektryke woda i suma sumarum shlowalem auto dopiero 20 kwietnia do warsztatu Pana Zbyszka - to on wraz ze swoja dziarska ekipa mi robi swapa + dodatki jak cos to zapodam kontakt na PW - okzalo sie ze w komputerze byla woda ale po wymianie kompa auto odpalilo ale nie do konca dobrze pracuje
jutro zapodam fotki auta po lakierze, nie jestem do konca zadowolony ale jest niezle
przybyly Alpiny Look 15" do regeneracji ale proste i dokladka BBS przod
_________________ Pozdr. �ukasz
Renault Espace 2.0dci '07
Peugeot Partner 1,9d '99
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86
pieknie byle tak dalej, a co do tych fachowcow to dobrze ze nie zaplaciles im wszystkiego bo to normalnie porazka z takimi ludzmi, zapodaj dane kolesi zeby ktos sie nie wpakowal w podobne klopoty...
... felgi luxio jak juz bedzie nisko i felgi po regeneracji to bedzie miodzio ... tylko prosze zdejmij te głosniki, po co psuć takie ładne autko ... tylko skad wzioasc teraz tapicerke bez dziur
... felgi luxio jak juz bedzie nisko i felgi po regeneracji to bedzie miodzio ... tylko prosze zdejmij te głosniki, po co psuć takie ładne autko ... tylko skad wzioasc teraz tapicerke bez dziur
na przod juz czekaja glosnik Alpine 165mm do bagażnika pojdzie Rockford i piec 4 ch. pomyslu Gelo do tego bedzie ladna tapicerka do bagaznika. Jak sie uporam z elektryka szyb (silowniki uniwersalne z firmy Hadron za 280zl) to oddam boczki, fotele i kanape do tapicera (kanapa bedzie 2 os.) ale to juz na 100% po majówce
a co do gleby to sie zobaczy bo mam kilka roznych kompletow amorkow i sprezyni musze cos tam poskladac jeszcze do ogolengo zewnetrznego wygladu brakuje mi zderzakow bo te co mam sa kiepskie i lamp tyl dzis jade do Pana Zbyszka robic fotki to wieczorem zapodam
Peugeot Partner 1,9d '99
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86
Piękny rekin z bardzo dobrym serduszkiem. Naprawdę pełen szacunek dla Ciebie. Myślałem, żeby zrobić to samo z E30 ale jakoś nie mam odwagi. Chociaż jeszcze nie przekreśliłem planów. Naprawdę wielkie uznanie dla Twojej pracy i poświęcenia.
super już wygląda, lekkie auto+duży motor=maximum frajdy z jazdy a foteliki miodzio - właśnie zdobyłem do swojej takie same i przymierzam sie je założyć, ale to po wizycie u tapicera
jeszcze troche tyłeczek opusc i bedzie miodzio, heble mi sie podobają, też bym takie chciał do mojej, pozatym opony odwrotnie masz założone z przodu chyba
No to ja sie wylamie. Uwazam, ze robota blacharsko lakiernicza na tym aucie to Sodoma i Gomora. Widzialem auto na zywo na majowce i nie wiem kto to robil ale auto wyglada tak jakby nie bylo wcale robione na zewnatrz. Blachy spasowane chyba przez cyrkowca na szczudlach (maska, drzwi) a lakier kladziony przez pana Henia od kafelek.
Nie wiem jak ma sie reszta, czyli silnik i hamulce ale na zewnatrz jest bardzo slabo. Mam nadzieje, ze jeszcze raz zrobisz remonabierze wygladu.
Mcinek masz racje za to co jest w tecj chwili zaplacilem tylko za lakier i wiecej nie zaplace, ale to inna para kaloszy. Teraz zajmuj sie reszta bo blacha do zimy wytrzyma, a wiecej zloto to auto nie bedzie mialo w tym roku.
teraz silnik, hamulce tył, nowe sprezyny na przod i tyl i wspoma która wlasnie kupiłem
Peugeot Partner 1,9d '99
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86
no i stało sie 12.06.2006 3 dni po tym jak rozbilem piatke mam rozwalonego Reksa FUCK
taksówkarz wymusil na mnie pierszeństwo, jego ominałem, a skasowałem słupek
a ponizej plan sytuacyjny
Peugeot Partner 1,9d '99
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach