Jak juzt ak wszyscy chwala to ja dodam lyzke dziegciu . Chyba najwyzszy czas kupic zaslepke w zderzaku przednim zaslaniajaca dziure na mocowanie ucha do holowania. Ja do swojej kupilem w ASO za kilka zlotych. WARTO bo by ladnym aucie drobne szczegoly zaczynaja kluc w oczy. Jak ktos ma trupa to sie na duperele nie zwraca uwagi ale jak ktos dba i ma ladne, czyste auto taka dziura zaczyna razic straszliwie.
PZDR
zaslepke holu ostatnio stracilem i narazie nie mam głowy do pierdolek .... najpierw musze zrobic tyl auta - po wypadku- czyli zderzak lampe i pas ... potem zajme sie dopieszczaniem ...
H W jak to sie mowi - i pisze roznie slyszalem choc sam wiem ze BILSTEIN .....
ale jak mowi nauka zwana lingwistyka: "ciezko jest przeniesc nowe słowo z materii systemowej ( znakowej ) o podobnym brzmieniu na to samo pole semantyczne zasiedzialej juz nazwy ..."
Jesli ktos nie widzial tej bmki to niech zaluje, sam przy niej troche porobilem np wymienialem kola, wykladzine w srodku, pastowalem felgi, holowalem, wozilem do niej zderzaki, reszte nie pamietam Ogolnie podoba mi sie jazda nia lecz mikołaj cham nie dał sie przejechac
_________________ kto nie wybacza pomylek?- Kobiety i tetris na 19 levelu
no wiesz? bys sie wstydzil ! taka ladna gleba z tylu a z przodu nadal jak polonez z lat 80tych felgi kozak bo skrecane lub imitacja skrecanych bo z takiej fotki to mozna tylko wrozyc ale widac ze w dobrym kirunku idziesz 8)
No no o niebo lepiej teraz tak jak wyżej napisali gleba przód i dokładka iSa będzie kopia barabusa na innych felaszkach będą dwie bliźniacze piękne E30
Prawie jak moja Tylko ten przód dziwnie wysoko stoi... ale widze że autko zapełnione więc może dlatego Ja proponuje dokładke IS.... M tech bez reszty (progi, listwy i tył) będzie sucho wyglądac, ale to moje zdanie 8)
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
no wiesz? bys sie wstydzil ! taka ladna gleba z tylu a z przodu nadal jak polonez z lat 80tych Laughing felgi kozak bo skrecane lub imitacja skrecanych bo z takiej fotki to mozna tylko wrozyc Laughing ale widac ze w dobrym kirunku idziesz
Jak mi sie żle wydaje to niech ktoś mnie poprawi ale z tyłu nie siedzą czasem 2 osoby i z przodu z prawej jedna ? zrób nam fotki bez dociążania tyłu, pozatym jeśli ten tył faktycznie tak ładnie leży to tak jak pisał menel wykombinuj coś z przodem. Felgi ładne ale czy pasują do e30 ??.
Pozatym druga czerwona bmka na forum która jest całkiem ładna.
menel - auto ma glebe nawet bez ludzi ... i troche wyglada jak motorówka ....
sprezyny MK motorsport amory bilstein ....
spytaj Rolnika..... przy pustym aucie .... i baku i butli - tyle kola sa schowane
P>S tak jak caly czas pisze - za pare dni - przod idzie w dol o 2 cm ...
heh chetnie zalozyl bym IS ale najpierw musze odnalez skradzione mi zaslepki i wloty powietrza.... lub kupic
jak jeszcze miałem zglebowany tył na czerwonych sprężynach, to nawet jak na tylne siedzenie wrzuciłem 80 kg mebli z ikei - koła nie schowały się nawet o 1 cm
przy niskim zawiasie to raczej nie powinno mieć znaczenia - chyba, że jest miękki, ale wtedy to bezsens, bo będzie tarło
3 osoby ważą raczej więcej niż 80kg, napisałem tak bo bynajmniej u mnie jak posadze na tył 2 klientów o wadze 80kg jeden to auto opada niżej ponad 1cm a sprężyny też mam twarde i amory koni sportowe regulowane ustawione na max twardośc