piotrek piotrek twoja tez niczego sobie-- mozemy sobie pogratulowac;) co do klatki to z zgodna z zalacznikiem J, ruru bez szwowe,fi40 i 45mm sprowadzane ze slowacji bo najlzejsze,weszlo ich 39 metrow, karoseria obspawana cala,cena z malowaniem prawie 3000;(
[ Dodano: Sro Maj 03, 2006 11:35 pm ]
bbs jak bbs obojetne czy VW czy bmw, te sa lipne bo Et35 ale takie mialem pod rekol to wsadzilem i juz:) generalnie to sa do sprzedania te felgi za500 koplet z oponami:)
ale chyba lepsze w prowadzeniu sa nasze od bmw bo maja et 24 lub nawe skolalbys sobie jakies szprychy seryjne a et 12( np.look alpiny). to chyba poprawia trakcje itd. moze sie myle bo sie nie znam az tak..ale od VW z et 45 to lipa na maxa.
pzdr
ET 45 nie wchodzi w gre bo ociera o zacisk conajwyzej 35, te kola co na zdjeciu to tak tylko na trening. pozatym mam dystanse i szpilki ale przy seryjnych BBsach sa bez sesu bo mnie sie auto gorzej prowadzi szerokie takie:) na zawodach nie bede na tych jezdzil z golfa bo -- ida do golfa cywila tylko gumy kupie;)
im mniejsze et lepsza trakccja im szersze oponki lepsza trakcja dobrze prawisz menello et 12 i kapciuchy 215 przód, tył 225 i wtedy można latac po zakretasach
ehhh ten tor kielce pierwsze kroki na nim stawiałem