tłumik wywal, mi szybko wybili z głowy forumowicze takie coś usadz ją troche niżej, black hella i ogólnie felg brakuje ładnych, pozatym kosmetyka i będzie ładniutka cupejka
Chyba zadko pomykasz po mieście albo od niedawna, bo jeszcze cie nigdy nie widziałem, a takie fele napewno bym zapamiętał.. bo raczej mi nie pasują do e30. Standardowe 15 bbs były by o niebo lepsze.. co do obniżenia to ja mam -40/-40 i jest spoko po bielsku można pomykać bez problemu tylko problem z wjazdem na krawężniki i w zimie czasem robie jako pług ale to zależy gdzie mieszkasz
Chyba zadko pomykasz po mieście albo od niedawna, bo jeszcze cie nigdy nie widziałem, a takie fele napewno bym zapamiętał.. bo raczej mi nie pasują do e30. Standardowe 15 bbs były by o niebo lepsze.. co do obniżenia to ja mam -40/-40 i jest spoko po bielsku można pomykać bez problemu tylko problem z wjazdem na krawężniki i w zimie czasem robie jako pług ale to zależy gdzie mieszkasz Laughing
O widze że kolega też z BB tym autkiem śmigam gdzieś od 5 miesiecy często i tylko po mieście co do felg to takie były juz w niemczech to są oryginalne 14" montowane w przejściówkach, tylko gościu sobie pomalował (za niedługo będe coś z tym robił) obniżał chyba jednak nie będe (chyba że własnie -40/-40 max) bo juz kilka razy przydarłem miską na szczęscie nie zerwało, kumpel ma zderzak gdzieś 12cm nad ziemią w m20 i jak przejezdza przez próg zwalniający to drze osłoną od miski olejowej ) w zimie robi własnie za pług hehehe