Jak już wspomniałem - koncepcja czarnych felg zostaje, bo mi sie po prostu podoba, nowe zaciski od wentyli zostaną także polakierowane na czarno, nacinane tarcze A T E 280mm będą podczas jazdy bardzo fajnie spod tych felg wyglądały.
Jak już wspomniałem - koncepcja czarnych felg zostaje, bo mi sie po prostu podoba, nowe zaciski od wentyli zostaną także polakierowane na czarno, nacinane tarcze A T E 280mm będą podczas jazdy bardzo fajnie spod tych felg wyglądały.
Łukasz - a jakie klocki dajesz do tych ATE power disców ? No
i chyba raczej masz tarcze 260mm nie 280mm.
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
Udoskonalone w nową formułę V4 klocki hamulcowe serii GREEN STUFF ustanawiają nowy standard, według którego osądzani są inni producenci klocków sportowych. Domieszki włókien nieżelaznych i innych dodatków z najnowszych dostępnych technologii, podniosło wydajność tych klocków, oraz wydłużyło ich żywotność od 100% do 200%. Podczas gdy zapylanie może być teraz uważane za „poniżej średniej” (dużo mniejsze niż w większości oryginalnych klocków hamulcowych), wydajność i siła hamowania tych klocków zachwyci każdego użytkownika szybkich samochodów sportowych. Klocki Greenstuff są używane w mistrzostwach świata Ginetta w Wielkiej Brytanii od roku 1998, w mistrzostwach świata formuły 600 w latach 1997,1998,1999,2000,2001 aż do dziś! Zgodność z normą Reg90 oraz bardzo wysoka górna granica temperatury pracy 650OC powoduje, że klocki GREEN STUFF V4 nie są tylko unikalnym rozwiązaniem zgodnym z normą Reg90 , ale również zapewniają doskonałą siłę hamowania już od zimnych hamulców! Ponadto są przyjazne dla tarcz hamulcowych redukując temperaturę ich pracy o około 100-150OC, co powoduje znaczną redukcję zniekształceń.
[ Dodano: Sro Maj 10, 2006 10:01 pm ]
new foty czarnej szmaty:
co za zdjecia - nic na nich nie widac jesli chodzi o samochod ;widac fotele ,kierownice ,dekiel,barany i naklejke hartgje
felg mozna powiedziec ze wcale nie widac - kawalek tylko ...
co to jest http://img107.imageshack....imgp57502xx.jpg
zrob fotki auta z zewnatrz - no chyba ze nie mozesz
hehehhe otwieram zdjecia po koleij i juz mysle sobie zobacze to twoje H26s w calej okazalosci..... no nie powiem szczeguliki sa naprawde spoko kiera fotele motor barany a nawet te tarcze fajnie ponacinane ale pokaz ja cala mam cie blagac
P.S to tylko E30 z wswapowanym tym właśnie motorem, niestety nigdy nie będzie to oryginał Hartge H26s , ale trzeba sie cieszyć z tego co się ma.
Orginał Hartge jesli juz sie trafi ... w e30 to koszytuje mniej wiecej tylko co Alpina .. od 50tys w góre zaleznie od stanu i wersji ... Hartge jest jednak jeszcze żadsze niz Alpina .... a motor który ma Łukasz, ktory zreszta pochodził z mojego auta ( też nieorginalnego Hartge) jest super .... ale bez reszty ... jest tylko swapem ... Łukaszu pokaz ta swoja e30-tke wszystkim ... nie jest taka zła
Gdybym wygrał w totka od razu rozpocząłbym poszukiwania takiego auta za granicą - czy to byłoby H26s, czy H 27, H 35 czy może nawet H35 24(330KM) - nieważne, Hartge był i jest tunerem nie opierającym sie tylko na bodykicie, ale na kompleksowych przeróbkach całego auta....
może nawet H35 24(330KM) - nieważne, Hartge był i jest tunerem nie opierającym sie tylko na bodykicie, ale na kompleksowych przeróbkach całego auta....
o tak H35-24 .... nieokiełznana moc + buda M3 e30...
cos mi sie kiedsy obilo o uszy ze sprzedano tylko 40-iles sztuk z czego wiekszosc poszło do celów sportowych....
Jest nieduże, umieszcza sie w srodku auta, przy szybie for example, a działa w uproszczeniu na zasadzie pomiarów bardzo dokładnych współrzędnych geograficznych, tym sposobem może zmierzyć prędkość, przyspieszenie, elastyczność, przeciążenia na zakrętach...
Racelogic to nazwa firmy która dostarcza m.in. system kontroli trakcji
do bolidów F1. Gdzie będziesz mierzył? Jest jakaś firma w Wawie która
się tym zajmuje?
sie ma
fajne (przecież Łukasz to fotograf-ik ), tylko, że mogłoby cos więcej widać...
ale to co pokazał, też niezłe...
pzdr
ps.zauważyłem, ze coraz więcej forumowiczów pokazuje swoje auta, jakby chciało pokazać kunszt fotograficzny zamiast aut
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...