ps.zauważyłem, ze coraz więcej forumowiczów pokazuje swoje auta, jakby chciało pokazać kunszt fotograficzny zamiast aut
Jak ktoś umie zrobić dobre foty to nie widzę w tym nic złego wręcz
przeciwnie. Wolałbyś obpstrykane auto z każej strony
(przód, tył, bok prawy i bok lewy)?
sorry za OT
sie ma
w całosci to sobie mozna pstrykać byle szpachle hehe
a hartge trzeba ze smaczkiem
najwazniejsze sa detale:
pieknie odstajacy lewy blotnik,rdzawe plamki na bachu,nadpeknieta tylna szyba,slady po pracy migomatem na slupku i sliczne 4 zostawiane ślady
Nie mogę się jeszcze przyzwyczaić, bo jeździ się nieco inaczej, choćby zakręcając i dodając gazu
NA zakrętach jest niebo lepiej, a jak otworzę szybę - bo zaczęły się gorące dni - to mógłbym tego wkręcajacego się ryku słuchać i słuchać
Haman, czyli mój mechanior powiedział, że jakbym chciał teraz sprzedać auto to on jest pierwszy
Jest też nowa fabrycznie chłodnica od szerokiej lampy z kompletem mocowań, węży i zbiorniczkiem wyrównawczym po stronie kierowcy.
Poprzednie mocowanie na "drut" i zbiorniczek po prawej i w ogóle cały system chłodniczy montowany zawodowo przez speców-mechaników poszedł na śmietnik.
Nieee, generalnie chodzi o to, że inaczej zachowuje się auto, po prostu czuć, że przy trochę (tylko trochę ) mocniejszym wyjściu z zakrętu (nie daj boże pozostałości po deszczu) chciałoby lecieć bokiem (czego narazie nie robię, bo nie mam drugich opon )
Poza tym dużo lepiej na suchym auto trzyma się w zakręcie.
Kwestię ceny pominąć muszę ze względów obiektywnych.