jak mi jest smutno to ogladam sobie jakiegos germana na allegro spedzilem dzis troche czasu i mocno sie jej przypatrzylem troche mozna by ja zmienic/ulepszyc ale i tak jest spoko naprawde ladna szkoda ze to m40....
eeee..ale co ty tym AŁDI zrobisz? chyba nic poza rwaniem lasek..e30 325 cie wciagnie z pod swiatel i nawet nie polatasz sobie bokami no i ta ochydna deska rozdzielcza w audi..fuj fuj
piszesz ze swap okolo 3 tys...a ile bedziesz musial dolozyc do tej ałdicy ? bo za ta cene co sprzedasz e30 to coupety nie kupisz...
naprawde baze stylistyczna masz idealna do swapu wiec wsadzone tam serducho M50 powali kazdego z nog.
ja osobiscie jak bym zmienial to tylko na tylnonapedowke czyli np. prosiaka 944 turbo
wiec auto podoba mi sie bardzo i myslalem o swapie, ale chce po prostu zmienic na cos nowszego. Nie musi byc to koniecznie audi np. dlatego, ze jest to audi
Ale na auto bede mogl przeznaczyc powiedzmy 11k wiec czy znajde za te pieniadze E36 godne uwagi?
Jesli macie jakies pomysly to chetnie poslucham
_________________ E30 316i '89 Diamandschwarz Metallic <-- Była
Audi Coupe 2.3NG '92 <-- Jest