Też przeglądając oferty znalazłem te auto i stwierdziłem, że zdjęcia nie są prawdziwe. Poszukałem, poszperałem i znalazłem tą Twoją. Wysłałem facetowi maila z linkiem do tych zdjęc i zapytałem :"Czy nie potrzebuje Pan więcej taki zdjęć ?"
Ostatnio zmieniony przez Mariusz 2006-05-07, 00:48, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Sprzedający jest z mojej okolicy jak podaje, ale znam prawie wszystkie kręcące się u mnie e30 i jakoś nie przypominam sobie aby taki potworek się kręcił , ostatnio było przecież ogłoszenie na otomoto o częściach z tej bestii
Pomóg³: 14 razy Do³±czy³: 10 Sty 2006 Sk±d: o/PoznaÅ„
Wys³any: 2006-05-07, 08:12
dziwne... przeciez każdy wie że nie da się nikogo oszukać w ten sposób, rozumiem wpłata na konto za jakiś fon albo coś takiego... to jeszcze, sianko przychodzi i uciekamy ale auto się odbiera osobiście bo nikt nie wysyła za pobraniem
_________________ Z�OCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
kiedys mialem celine, rozbilem ja i sprzedalem taka, a jakis miesiac pozniej koles zrobil i wystawil ja z cofnietym przebiegiem o 100 000 km, nie ma to jak skur.....
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach