To oryginalny komplet m-technic. Wiadomo, ze nie mialem kasy na nowke, a uzywka ktora kupilem nie byla w perfekcyjnym stanie wiec nie jest spasowana idealnie. Ale to sie poprawi
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
Moje zdanie tez znasz Autko jest poprostu FANTASTYCZNE! Mam cichą nadzieje ze jak zrobie moje będzie przyciągac podobną uwagę jak Twój karawanik Masa włozonej pracy i ogrom czasu poswięconego na to zeby autko wyglądało tak jak teraz! Za to nalezą sie wyrazy szacunku i ogromne brawa bo autko wygląda dokładnie tak jak powinno
Auto ładne nie da sie powiedzieć inaczej!!!!!!
M-technic II w Touringu to żadkość, druga sprawa kolor też bardzo udany.
W tych felgach ranty, aż się proszą o wypolerowanie oprócz tego zrób coś z przednimi kierunkami oraz z tylnymi lampami bo kompletnie nie pasują do pięknej całości - a co w zamian to chyba nie musze mówić POZDRAWIAM.
P.S. Czasem niech Ci do głowy nie przychodzi przyciemnanie szyb
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystajÄ…co, zaskakujÄ…co i ze smaczkiem!!!
Ojjj Dejvid wstydz sie!! Taka ladna furke sprzedawac?? A dopiero tak sie zachwycales jakie masz ladne autko (bo masz)... Ale widze ze M3 e30 sie zamarzylo
piękna! myślałeś nad ciemnymi szybami? ja jeżdrzę 325 widać na zdjęciu obok a moja żona ma identyczną taki sam kolor nawet ale bez M-TECHNIKA
[ Dodano: Pon Wrz 11, 2006 5:03 pm ]
Jestem juz zmeczony szukaniem felg, a na takie jakie mi sie marza, mnie nie stac (bbs rs 9 i 9,5 x15 ) wiec zalozylem na probe swoje rial rs 8x15 z tylu dystanse 30mm na strone(potrzebuja polerki, srubek i odnowienia srodkow) ale jakos tam wygladaja. Gumy sa 175/55/15 conti. Auto troche wisi jak to okreslil Menel "jak koza" Ale zeby niebylo: obnizone jest (-60 i -40 H&R) poza tym to jest M42 wiec trzeba uwazac na miske...ale i tak mysle o wiekszej glebie Ocencie sami...
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
hej,
chyba lepiej autko prezentowalo sie na poprzednich felgach ale.... to kwestia gustu
zdecydowanie za waskie opony... przydaloby sie 195/50 R15 i wtedy byloby ok...
i doskonale rozumiem Twoje obawy przed wieksza gleba... tez mam M42...
pozdrawiam...
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach