Nigdy nie przepadałem specjalnie za BMW... ostatnio skasowalem Clio , budżet na zakup kolejnego auta był niewielki... i po przejrzeniu sterty trupów trafił się ten Touring.... no i się zaraziłem, teraz tylko gleba, brewki folia na szyby i dres z tesco
A tak poważnie mówiąc to chyba raczej elpegie, bo portfel suszy strasznie
Tak poza tym to niniejszym postem chciałem się przywitać
Kombiak już rozdziewiczony, zimówki na tyle i ostatnie deszcze, ciężko się opanować przy wchodzeniu w zakręty
Widać że nie wymęczona jeszcze więc pewnie będziesz zadowolony, masz seryjnego ładnego kombiaczka więc może taki zostać lub możesz troche gleby zrobić, felgi ładne itp...
jak ma być seria, to poszukaj sobie ładnych 15" BBSów - zawsze trochę ładniej będą wyglądały - tylko, żeby były w dobrym stanie - generalnie można wyrwac takie kółka za niewielkie pieniądze
mimo wszystko wrzuciłbym nieco obniżające spreżyny - nie żeby zaraz roztrzaskać miskę, ale trochę nie zawadzi
możesz też pomyślec o dokładce od ISa - pomalować ją pod kolor - fajnie to wygląda, a poza tym beemka - jak beemka - E30stki są śliczne same z siebie i jak się ich nie zeszpeci, to będa ładne i już
Fajna seria tylko felgi troszke niżej i będzie super. Kurcze coś mają w sobie te Touringi i sam zaczynam się rozglądać za takim.
PioterW pisał o felgach 15" więc może takie
Nie wiem co miał wniesć Twój komentarz, ale jazda tym ekonomicznym autem codziennie do pracy zabrała by mi z połowę pensji. Ja jeżdze dużo, nie tak jak połowa forumowiczów w weekendy na spoty