Hej. Przedstawiam moje BMW
Rocznik 1990, silnik M20 2.5 ( chwilowo 2.3 bo mi pekla glowica )
Autko jest w trakcie prac Jak na razie to zalozylem dokladke pod zderzak z MT II, progi (znalazlem je w garazu ) i fele. Mam juz inne felgi ale potrzbuje DYSTANSE z 4x100 na 5x112
Fotki
Felgi
W planach jest jeszcze kilka rzeczy ale bede je pokazywac jak juz beda pozakladane.
Pozdrawiam i zycze milego ogladania
Ostatnio zmieniony przez center 2007-02-06, 18:20, w całości zmieniany 3 razy
no wlasnie to samo chcialem powiedziec. o wiele lepiej niz bylaby na srebrnych.
poza tym widac paluchy na brudnych rantach przydaloby sie umyc bete do fotek .
no i bardzo fajnie sie prezentuje ( a dziwne bo bialych nie lubie )
faktycznie ladnie wyglada .. praktycznie kazde auto ladnie wyglada biale na bialych duzych felgach ... ja bym nie bawil sie w zakladanie tych od bmw 5/7 ... progi widac kiepska podrubka M-T I ... narazie niech beda bo kiepsko bedzie wygladal przod bez zrobionego tylu i bokow ...
Bardzo fajna biala e30 ...
Tak jak wyzej mowili te progi troche kulawo wygladaja lecz nie zdejmuj anrazie
Jak znajdziesz dystanse pochwal sie kosztami lub gdzie je znalales )
fajnie ze sie podoba Teraz poradzcie na jaki kolor ja pomalowac
Mam 3 na oku:
- czarna perla
- czerwona perla
- srebrny metalic
PS. Jesli chcecie to pokaze wam fotki moich poprzednich autek ale to nie bylo BMW a VW MK1 GTI i MK2 16v Pozdro
ładna ja też się zastanawiam nad pomalowaniem felg na biało. pasowały by do mnie raczej bbs-y ale to duzzzzoo pienięsssy na stare miliony. pomyśl nad tylną dokładka . u mnie też nie było,założona została i odnoszę wrażenie że obnizyła mi auto
[ Dodano: 2006-08-14, 21:24 ]
a o kolor na twoim aucie??? myślę że czarna!
duchPW [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-14, 22:30
ta felga na ostatnim zdjęciu jest na 5 śrub - masz zmienione zawieszenie?
Czarna jest oczywiście OK, ale białe coraz bardziej zaczynają mi się podobać - zwłaszcza, że ostatnio ustępują tylko eM5
co do fel to nie mam nic zmienionego i prosilbym o pomoc!! Z ktorej Beemki pasuja tarcze hamulcowe i wszystko inne zeby miec te zasr..e 5 srub bo jak zaloze dystans to te kola wystaja 10cm z kazdej strony Co do dokladki to mam juz z E36 M3 polaczona ze zderzakiem z E30 MT-II i jest SUUUPER mam tez spoiler z ZENDERa na klape ale jeszcze nie zalozone ( wzor E30 M3 EVOLUTION )
co do fel to nie mam nic zmienionego i prosilbym o pomoc!! Z ktorej Beemki pasuja tarcze hamulcowe i wszystko inne zeby miec te zasr..e 5 srub bo jak zaloze dystans to te kola wystaja 10cm z kazdej strony Co do dokladki to mam juz z E36 M3 polaczona ze zderzakiem z E30 MT-II i jest SUUUPER mam tez spoiler z ZENDERa na klape ale jeszcze nie zalozone ( wzor E30 M3 EVOLUTION )
Tyl od E36 Compact
Kompletna belka z wachaczami tarczami zaciskami w granicach 1000zl
Przod E36 Gwintowane itd itp ... Koszta jszcze wieksze , chyba lepiej kupic ladne fele 4x100
Za niedlugo fele i zderzak na tyl a pozniej malowanie <hura>
Chyba beda te Borbety ale pomalowane i spolerowane bo okazalo sie ze zeby zalozyc te ACT to musialbym niezle przerobic auto zeby je zalozyc a to sie nie oplaca bo wychodzi ponad 2500zl
Jak znowu cos zaloze to posle foty Pozdro...
Na pierwszych fotach wyglądała bardzo fajnie. Teraz podoba mi się coraz mniej. Brewki nie pasują bo za dyży kontrast jest białego z noskiem i maskownicami, tylny sopijler popsuł piękną linię e30.... i co się zstało z kołami? Źle się dzieje:(
Wywal to skrzydło i brewki . Kup do niej Borbety T i wypoleruj .
Jak tak dalej pójdzie to uchowają się w oryginale 2 może 3 e30stki w tym pięknym kraju, gdzie panują wielke skrzydła , kolory jak z pokemonów , breveksy oraz kurki od lpg
kola sa w malowaniu a jak autko bedzie czarne to bedzie sie wam podobac i nawet to skrzydlo sie bedzie podobac.
PS. Ten spoiler nie jest taki wielki tylko na tej fotce tak wyszedl