yo!
Zmiana zdania popieram władze na forum Moderatorzy górą
pozdro
no a już chciałem dać CI bana na tydzień nie żebym Cię Korzuszku szantażował czy cóś.....
a co do furki Nokera już nic nie będe dodawał bo moi poprzednicy już wszystko napisali co mi się nie podoba...... same fele dużo by zmieniły np. 16-tki 9cali
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
wiemy ze "PU�AWIAK" (noker) sie nie obrazi jak sobie troszke posmiejemi sie z jego "skorupy"
nooo.. jak sie w pulawach ustawialismy to powiedzial ze przyjedzie swoja niebieska ukraina
a tak w ogole to ta furka mi sie podoba (ma klime) tylko to co wszyscy wczesniej napisali..
w piatek tez sie przyczepilem do felg 8)
czy bahus poszukiwany przez nokera to ten bachus od VT bo jeśli to nie ten bachus to ja nie wiem o jakiego bahusa chodzi Nokerowi, z tego co pamiętam to był jeszcze bach jakiś kompozytor czy cóś ale z moich źródeł wynika że on już nie żyje więć to chyba nie o niego chodzi.........
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
Kolorek jak dla mnie extra.
Brefka z góry jak najbardziej ale ta dolna to mi nie zabardzo pasuje,nerka do wymiany,i jak by tak jakąś feleczkę ładniejszą to by było OK.Ale automat to jak dla mnie odpada wole manuala(kwestia gustu)
aałłaa!! az mnie zabolalo
noker, schodzisz szybko do garazu i wez raz dwa zmienisz male trzy duperele a mianowicie zdejmujesz ta dolna wiesniacka brewke, zmieniasz ta beznadziejna gruba nerke na oryginalna cienka i odklejasz ta wiejska tjuningowa naklejke z nad wydechu
_________________ Fanatyków E30tek zapraszam : Forum modelu E30
aałłaa!! az mnie zabolalo
noker, schodzisz szybko do garazu i wez raz dwa zmienisz male trzy duperele a mianowicie zdejmujesz ta dolna wiesniacka brewke, zmieniasz ta beznadziejna gruba nerke na oryginalna cienka i odklejasz ta wiejska tjuningowa naklejke z nad wydechu
Popieram
Do tego jeszcze przydalaby sie lekka gleba bo z przodu autko stoi stanowczo za wysoko. Pozdro...
wiec noker, kiedy masz urodzinki to kupie ci te neonki z tesco
były tydzień temu ale prezenty jeszcze przyjmuje
tylko pamietaj koniecznie w kolorze nadwozia, muszą być niebieskie
PZDR
PS. no to co?? chrom mam założyc czy czarne??
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie ProÅ› Sami PrzyjdÄ… Sami DadzÄ…»
duchPW [Usuniêty]
Wys³any: 2006-08-20, 22:03
trzeba przyznać, że te dodatki na grilu dodają temu autu niepowtarzalny (na forum) charakter - jakoś mi to u Nokera juz przestało przeszkadzać - poprostu ten typ tak ma
A ja musze to powiedziec...STRASZNE jest to plastikowe cos ("dolna brewka" czy jakos tak) nie pasuje w ogole to e30...przeciez to jest ladne auto, dlaczego go tak na sile szpecic Nie chce Cie tym obrazic, ale to ta sama liga co "krecone progi" ala m3 z wlokna szklanego...
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
Jak by to był nowy forumowicz to dostał by kilka miłych zdań , mi sie nie podoba takie coś też, lampy black tak jakby za mało black ale może tylko takie foty, pozatym ładna sztuka
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach