a wogóle to tak mu nawet w erze nie dopasują :D:D
nie badz tkai chamski bo zaraz dostaniesz ostrzezenie !
chlopak spelnikl swoje marzenie - pamietam jak czulem sie jak on - podjarany na max bo kupuilem sobie swoje pierwsze BMW ! no i niech ma i niech mu sluzy jak najdluzej ... owszem kupil sobie skarbonke ale jak ja bedzie szanowal i nie bedzie robil z nai glupich rzecyz to bedzie sluzyla
mi sie bardzo podoba
a co do tego na 1 focie - gdzie to jest bo niewiele na tej focie widac !
gratuluje samochodu i zycze zdania prawka za 1 razem ! pozdro mlody !
aha a co do rasowania - daj narazie spokoj - ja tez kupilem sobie jako pierwsze 320 - na tym aucie mozesz sie duzo nauczyc - najpierw wymien rozrzad, filtry i oleje i jezdzij takim dopiero jak naprawde poczujesz ze brakuje mu mocy to zaczniesz sie czyms bawic ...
i nie zakladaj jakis strumienic - to nic nie daje zainwestuj w konserwacje na zime jesli chcesz zeby dalej byla taka ladna
pozdrawiam !
dzieki. kiedys to tylko ogladałem na waszej stronie bmki i zapisywałem na kompa teraz jak wychodze na podwórko to za kazdym razem przecieram oczy bo nie dowiezam ze w tym wieku mam juz swoje autko i to nie byle jakie tylko bmw:D mam zwykłą bmw bez zadnego tuningu i przerubek i to mi sie zajebiscie podoba bo wszystko jest na miejscu tak jak 17 lat temu mało juz jest takich. kumple przychodzą i dogryzają cały czas ze golf gti...czy passat po tuningu odstawi mnie na starcie. passat ma filtry i chipy i ma 136koni a rekinek bez niczego ma 130:D dla mnie jest zajebista:D
poczyscilem bo nie moglem na to patrzec..
czasami jak czytam wasze texty to zastanawiam sie czy wszyscy urodziliscie sie dorosli i nigdy nie byliscie mlodzi...
podlaczam sie do textu urbiego, nie ma to jak 1 samochod, spelnione marzenia, cud miod i orzeszki..
najlepszego, niech sie spisuje i witaj w klubie..
pozdrawiam
E30 to nie rekinek Nie baw sie narazie w zadne przerobki itp, doprowadz ja i utrzymaj w dobrym stanie, na pewno da Ci to wiecej frajdy niz wciskanie strumienic itp w niesprawne auto.
passer88 napisa³/a:
kumple przychodzą i dogryzają cały czas ze golf gti...czy passat po tuningu odstawi mnie na starcie
no i co z tego? Niech frajernia startuje szybciej z pod swiatel, ale gdzie przyjemnosc z jazdy? Bokami raczej sobie tymi jezdzidelkami nie polataja
Bokami raczej sobie tymi jezdzidelkami nie polataja
Dokładnie!! na szczęście ja miałem jako pierwsze auto poloneza, i pierwsze kryterium co do wyboru drugiego samochodu to był napęd. W przyszłości mowy nie ma żebym jeździł przednionapędówką
Gratuluje zakupu!
Nie ma to jak pierwsza własna beemka...cudowne uczucie jak już stoi pod domem czy w garażu
Wstaw więcej fotek (wyraźnych ) wnetrza itd.
Kumplom powiedz że w taką dziecinade się już nie bawisz, takie rzeczy to cie jaraly ale w podstawówce i gimnazjumte
a te ich kosiarki z całym wyposarzeniem areoplanu to właśnie!-nadają się tylko ewentualnie pod swiatła, czym nie powinni się wcale chwalić bo co to za wielki wyczyn wystartować pierwszy od świateł do świateł... potrafią coś więcej?
Nie zakładaj żadnych chipów, strumienic i innych pseudo tuningowych badziewii!!!!!!!!!!!!
Ta kase lepiej przeznacz na paski,płyny,filtry,oleje itd. bo to jest teraz najważniejsze!!!!!!!!!!!!
Później dopieszczenie do jak najlepszego stanu tchnicznego i wizualnego!
Nie ma nic lepszego jak spełnione marzenie, dużo plus że jest nim wlasnie e30, szanuj i dbaj o nią a napewno odwdzięczy Ci sie podczas jazdy wrażeniami jakie nie da Ci buracki Vw czy inny wynalazek
No e30 moze byc, daj lepsze fotki
Mysle ze autko bedzie ci sie dobrze sprawowalo, fajnie ze spelniles swoje marzenie,
tyrales przez dwa miechy i sie udalo kupic dlatego wielki respect dla ciebie,
ja tez teraz tyralem 2 miechy przez wakacje ale niestety niemoge znalezc takiej okazji dlatego nic jeszcze nie kupilem, ale juz mam z tatulkiem pogadane ze za 2 miechy moze
kupimy e32, bo e30 niedosc ze prawie kazda gola i wesola to jeszcze ceny z kosmosu,
dales 2 patyki to malutko, kazdy sie czepia ze skarbonke kupiles, na taka cie stac to taka
kupiles, a jak wszyscy tacy bogaci to niech sie ciesza, bo nie kazdy jest taki bogaty ze odrazu kupi sobie e30tke w germanie za ok 10tys
_________________ (OO=[][]=OO) Bayerische Motoren Werke
no własnei tez zajrzałem na te nowe zdjecia rzeczywiscie ładna w srodku to masz cos z tego m pakietu kiere i sportsitze, pierwsza wskazówka >> zdejmij znaczek ///M z kalpy tylnej. fajniucha, pozdro i zycze pwoodzenia w pracach przy samochodzie.
no teraz widać więcej, wygląda całkiem całkiem jak na tą kase, jakiś plan, wizje już masz co z nią będziesz robił po opłaceniu wszystkiego i otrzymaniu prawka? A i nie przejmuj się gadaniem kolesi na temat golfów i pasatów i innych autek dla ludu te auta to są tylko VW, niczym nie zachwycają, napęd na przód a nawet jeśli latają szybciej niz Twoje BMW to na pewno nie w takim stylu. Masz auto, o którym marzyłeś i tylko to się liczy. Teraz nic tylko się wozić i czerpać radość z jazdy RWD tylko uważaj, nawet 320 potrafi zaskoczyć świeżego nie mającego wprawy kierowce.
pozdro!
Skoro to było twoje marzenie...
dopiero zdajesz/zdasz prawko...
wiek... małej wyobraźni...
kuple też al'a za szybcy z wsciekli...
jeździłeś już RWD?
moja propozycja... NIECH BUNIA STANIE SIĘ NIEDŹWIEDZIEM!!! I PRZEZIMUJE ZIME W GARAŻU ...
kumple przychodzą i dogryzają cały czas ze golf gti...czy passat po tuningu odstawi mnie na starcie. passat ma filtry i chipy i ma 136koni a rekinek bez niczego ma 130:D dla mnie jest zajebista:D
Niech taka zostanie zajebista Co do kumpli co dogryzają, to trzeba było mówic że to silnik 1.6 i taki znaczek wpakowac do tyłu Dołączysz wtedy do klubu cichociemnych i odstraszysz potencjalnych scigaczy. Jeno autka 1.6 stną obok Ciebie. Wtedy małe ździwko ich chlapnie "Jak to 1.6 mnie objechał??? !@#!@#% Ja mam przeciez 1.8!#$%@#$" No A co do zimy, to jedź na boisko i ucz się kontrolowac to 130 kucy
No ja dopiero 3 dni temu wstawiłem na swoją etkę 2.7 litra znaczek 1.6 Na razie znalazł sie jeden cfaniak Audi B6 tatusia chyba, bo za młodo wyglądał na takie dziadkowe auto Przełączyłem na PB i na 1-2 do odcinki Potem jechał grzecznie za mna przez całe miasto.. Polecam
Potem widziałem go stojącego na parkingu i mym oczom ukazał się znaczek 1.9 TDI ha ha objechałem diesla
Gratuluje zakupu, moim pierwszym autem też było BMW więc wiem co czułeś jak ją kupowałeś... Wygląda całkiem nieźle, więc raczej nikt Ci nie "truskawka" na mine
Jak tylko spadną pierwsze śniegi poszukaj jakiegoś dużego placu a gwarantuje Ci, że nie zjedziesz z niego przez kilka godzin...
Powodzenia!
pozdr.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach