Dla mnie było to najładniejsze kombi w europie 8) Takiego jeszcze nie widziałem. Teraz troche lipa z tymi felami ale wiadomo że jak sianko potrzebne to i zmiany sa. Wiem sam po sobie Wierze że będzie jeszcze kozak
_________________ Z�OCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
Celam rozweselenia wszystkich germanstajlowcow zamieszczam fotki mojego karawanu w wersji zimowo-przelajowej.Powiem wam, ze to niesmowite uczucie podjechac do kraweznika i nie bac sie o spoiler albo miske, chyba go tak zostawie
P.s Zdjecia robione telefonem wiec sory za jakosc
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
teraz prezentuje sie jak zwykłe e30 turing, kiedyś ktoś napisał "gleba czyni cuda" i miał racje
ja też mam aktualnie wersje zimową (-40/-30), ale na wiosne znowu gleba
Ejjj tam jakie RSy???!!! Jakby to były RSy to bym wogóle nie robił całego zamieszania bo to będzie coś lepszego niż te Wasze ulubione "stjuninkowane od E30stki seryjne alufelgi 15calowe"
P.S. Nic nie mam do ludzi z cultstyle.pl ale czy dla kogoś tak naprawde robią wrażenie BBS RS w rozmiarze jaki oni przeważnie sprzedawają czyli góra 7 albo 7.5 na 15" albo 16" niech pokażą, że maja takie coś jak KOZAK z felgen.man.de to co innego!!!
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystajÄ…co, zaskakujÄ…co i ze smaczkiem!!!
Nie beda to RS,bo w takim rozmiarze jak chce kosztowalyby majatek uchyle rabka tajemnicy...to bedzie cos czego w Polsce w e30 jeszcze nie widzialem; oczywiscie wzor felgi calkiem inny, ale koncepcja podobna jak na zalaczonym obrazku :
FELGI NA ZDJECIU NIE SA MOJE, TO TYLKO PRZYKLAD
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
Ostatnio zmieniony przez David 2006-12-17, 00:11, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
szeroka stal !!!!! bedize kozak ! walnij ja w czarny mat szczerze powiem ze nawet kiedys o tym myslalem ile kosztuje przerobienie takich felg ... moze jednak sprawil byl sobie komplecik 9 calowek na szesnascie ...
żeby miec 4 poszerzone trzeba mieć 8 "normalnych felg" od dawcy odcina sie wewnętrzną częśc bębna i wspawuje w miejsce obciętej zewnętrznej strony felgi... Nie wiem czy jasno wyjaśniłem ale chyba wiadomo o co chodzi. wycinasz tył felgi i wspawujesz go na przód tej właściwej oczywiście nie ma miejsca na amatorke
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach