fajne auto (też je widziałem na Majówce na niemieckich blachach, chyba nawet wrzucałem foto)... pokazałbys srodek i przedewszystkim tą elektryczną żaluzje i przycisk do niej...
RoboCop na jakiej majówce ją widziałeś, bo ja ją sprowadziłem dwa lata temu z pod Hanoweru...? zdjęcia zapodam może jeszcze dzisiaj. pozdro!
jaca, wiem ale taka jest od początku swojego żywota. też wole czyścioszki, ale ta jest wyjątkiem... jak bym pościągal ten pakiecik, to zrobiła by się całkiem zwyczajna, a tak jak przyjdzie gleba -60/-40 i fajniutkie 16-nastki ( jaszce nie wiem jakie ), to bydom z niej...
Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2006-09-19, 13:08
BIZON napisa³/a:
RoboCop napisa³/a:
fajne auto (też je widziałem na Majówce na niemieckich blachach, chyba nawet wrzucałem foto)... pokazałbys srodek i przedewszystkim tą elektryczną żaluzje i przycisk do niej...
RoboCop na jakiej majówce ją widziałeś, bo ja ją sprowadziłem dwa lata temu z pod Hanoweru...? zdjęcia zapodam może jeszcze dzisiaj. pozdro!
no to nie ta
a widziałem na tej Majówce i zdjęcia powinny być gdzieś w temacie "Zloty, spoty...." na temat tegorocznej Majówki...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
ulalalalal i nawet pfeba jakos lepiej wyglada. szkoda ze tylko VT bo koleczka powalaja
no widzisz PUZon, nieźle wygląda nie...(?)
a mam jeszcze VT na RS-ach ale na tym pakiecie to już jakoś nie to...
dlatego szukam takich.
felgi jeszcze miały przed vt pięć śrub.
tak wyglądało przed przeróbką.
a tak po (dla przypomnienia)
a tak na RS-ach
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach