Bardzo dziekuje za wszystkie opnie. Na ta chwile auto jest praktycznie takie jak chce. Warto jednak zauwazyc, ze kombiak to moje auto na codzien, nadal remontuje swojego 323i i to on jest moja zabaweczka i gdyby nie 323i to E30 na pewno dzis mialaby juz Sportsitze w skórze i RS-y (najbardziej to mi brakuje wlasnie Sportsitze bo kanapy ani nie wygladaja fajnie ani nie jezdzi sie na nich fajnie).
Kujon chetnie zapopiekowalbym sie twoim autem ale doprowadzenie mojego do tego stanu zajelo mi ze trzy miesiace. Nie tylko pucowanie, pranie czyszczenie ale jeszcze dokupowanie szeregu pierdolek na ktore porzedni wlasciciel nie zwracal uwagi (np. nowe znaczlki na delke felg, zaslepka w zderzaku i sporo innych).
Wczoraj zrobilem kilka fajnych fotek to sie pochwale.
Właśnie najgorzej to kupić auto bo kimś kto nie zwracał uwagi na takie peirdołki, których brak jednak bardzo razi. Twoja to jest dla mnie od dziś wzorem
przepiekny trumniak..nieprawdopodobne ze tak wyglada, chwala takim ludziom jak Ty ze tak dbaja o swoje zabawki..jestem pod wrazeniem ogromnym, nie pozostaje mi nic innego jak zejsc na dol i w koncu zrobic to co chcialem zrobic ze swoim autkiem..pozdrowionka
Wszystko pieknie ladnie ale te siedzenia - i nie chodzi mi o ksztalt bo sam mam takie same i naprawde nie mam powodow do narzekania - ale kolor.....jedyna rzecz ktora mi nie lezy w tym aucie
Ci ktorzy nie widzieli tego trumniaka na zywo, pewnie nie uwierzą, ale na zywca autko wygląda jeszcze lepiej Zwłaszcza komora silnika nie jest dobrze odzwierciedlona na zdjeciach, poniewaz w rzeczywistośc wyglada jeszcze lepiej
Nic dodać, nic ując, auto jest porpostu fenomenalne
Wielkie gratulacje dla Marcina za to że zdołał wyszukać tak dobrą baze i za to że naprawdę wie jak nalezy dbać o auto
Wnętrze to salon, motor perełka, a całe auto to IG�A i to najlepsza jaką widziałem
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Widzialem auto na zywo w Borsku, rzeczywiscie wyglada na bardzo zadbane. To na co najpierw zwrocilem uwage to nietypowy, bardzo ladny kolor wnetrza - naprawde na zywo robi wrazenie, jasna skora wyglada poprostu jakos tak ekskluzywnie, mi sie podoba.
widziałem auto na żywo w Borsku i kopara mi opadła do samej ziemi. Touring Marcina wygląda tak, jakby przed chwilą wyjechał z fabryki. Wielki szacunek dla człowieka który doprowadził śmigiełko do takiego stanu. Pozdro Marcin.
Jeszcze raz dzieki za mile slowa. Ktos wspomnial o moim E21. Teraz na tym aucie sie koncentruje, juz zaczyna przypominac samochod.
Do jazdy na codzien nie mam na razie auta. Biore pod uwage rozne opcje. Z racji pracy w BMW moge dostac na leasing nowe BMW (moze np. 123d Coupe) ale jeszcze nie zdecydowalem.
_________________ 80' E21 323i
Ostatnio zmieniony przez Marcin 2008-01-13, 18:48, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach