na gieldzie w gliwicach ringi toczone, polerowane lub matowe do wielu aut ( miedzy innymi BMW ) 50zl za komplet, na allegro srednio 60zl, czasem jakies oszolomy ponad 100zl chca. Powiedzcie mi, czy trzeba duzo roboty aby sie dobrac na surowo do zegarow ? musze zegary wypruc na zewnatrz aby sie do nich dostac ? czy wystarczy ta szybke wyjac, o ile sie da wyjac
_________________ E30 1.8i M40
gg 3437874
duchPW [Usuniêty]
Wys³any: 2004-10-24, 22:53
musisz wyjąć zegary - ale to nie jest aż taki problem - trochę ekwilibrystyki, bo ciężko ją zmieścić z powrotem jak ktos nie ma patentu (ja nie znam) - dalej, po wyjęciu zegarów - jak klocki lego
Zegary wyjmujesz:
śrubokrętem - trzeba podważyć, po zdjęciu kierownicy* taki pasek plastikowy pod zegarami - chyba - o ile pamiętam, a zegary są chyba na śrubki przykręcone
*choć wydaje mi się to oczywiste, ale na wszelki wypadek
o to dla mnie nie oczywiste i ja stosujac troche ekwilibrystyki wyjmuje je bez sciagania kiery...
8) - znaczy masz patent - mi sie nie udało ani samemu, ani z kumplem, ale może nie starałem się zbytnio
tyle, że zdjęcie kierownicy, to cała 1 minuta roboty
... a poza tym jak coś jeszcze źle napisałem - proszę o poprawienie
Pomóg³: 17 razy Do³±czy³: 31 Lip 2004 Sk±d: Katowice
Wys³any: 2004-10-24, 23:13
sie gra, sie ma
ja po wyjeciu tych wtyczek z tylu po prostu przechylam je i jakos takos technicznie bokiem wychodza, z prawej storny oczywiscie..
troche sie przechyla gore w dol z tego co pamietam, dawno tego nie robilem, ale czeka mnie znowu..
Ja tez jak rozkręcałem zegary to nie wyjmowałem kiery... a tak wogóle to według mnie takie ringi pasują lepiej to orginalnych czarnych tarcz... tez zakładam :D
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach