kozacko wygląda, czarny środek, wydech z boku, czerwony dach i wlot powietrza na masce i wygląda gangstersko... taki 17 letni gangster w dresie pod stadionem, z lekko cygańską nutą w życiorysie...
Wysłany: 2006-08-11, 09:06
pewnie ze kozacko wyglada. lepiej gadac o fajnych rarytasowych i cultowych felach ,o beemkach itp niz tak jak u was o gejach przez 4 lub 5 stron na forum
Menel dla mnie lans to fura rzucająca się w oczy, ale zrobiona ze smaczkiem, tak jak większość, które wklejasz... ale nie wszystki rzucające się w oczy....
OT:
u nas, tzn chodzi Ci forum BMW-SPORT.pl ?
Hehe menel obaj wiemy że byśmy chętnie i tu podyskutowali ale jest taka jedna moderatorka, co dysputy przerywa zarzucając dziecinadę zamyka tematyka i szuka dziury w całym. Przynajmniej tak było kiedyś
Wysłany: 2006-08-11, 10:27
wiem wiem ze tutaj raczej nie da sie swobodnie pogadac na rozne tematy ale coz
powiem ze wasz temat o gejach i politykach ( nawet jest w tym podobienstwo) naprawde ciekawie sie czyta
a co do furek to faktycznie czasami wklejam nie idealne co do german style ktory preferuje ale z braku laku czasami inne tez podejda
Wysłany: 2006-08-11, 14:58
Kocie tu akurat wydech z boku jest przez przypadek - zdjecie mialo na celu pokazac felge ja osobiscie wolal bym czarny srodek niz srebrny .... wiem wiem glupi jestem itd ... ale mam juz tak od dawna ze podoba mi sie cos co nie podoba sie innym (nie mowie tu o riegereach )
Wysłany: 2006-08-11, 23:11
cos dziwnego w nich jest bo napisal ze et okolo 15 a sa schowane jak 25 a wogole to chyba nie bylo BBS RS 15" z takim malym et moze to sa jakies allesio przerobione w garazu u wujka zdziska
Wysłany: 2006-08-12, 00:04
to sa skrecane stalowki 14 cali rozklepane na 15 ! to wszystko to jeden wielki pic na wode ! ja to bym zamknal ten temat a uzytkownika RoboCop ukaral 2 ostrzezeniami na raz
Wysłany: 2006-08-12, 00:26
dobra juz wszystko wiem..robo napisal mi maila ze do swoich oryginalnych bbsow bmw dokupil srubki na kilogramy, wyszlo go dokladnie 89 deko i na super attack przykleil. zalil mi sie ze w trasie do zakopca 3 srubki mu odpadly a koles jest na urlopie z tego sklepiku z metalami kolororymi. nie moze wiec pokazac z bliska swojej repliki RSow
Pomógł: 17 razy Dołączył: 12 Maj 2005 Skąd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysłany: 2006-10-15, 00:05
o co chodziło z tymi śrubkami?? gdzieś mi umknęly te posty...
znalazłem na allegro jakieś kółka do 5 czy 7 a na nich orginalny klucz do odkręcania
kaspli w RS-ach:
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...