Pomóg³: 3 razy Do³±czy³: 04 Lut 2005 Sk±d: Ostrowite
Wys³any: 2006-12-20, 23:02 Aparat cyfrowy... Kto naprawia, albo ma znajomoÅ›ci...
Witam!
Chciałbym przybliżyc o so chozi...
przypadkowo uderzyłem aparatem cyfrowym (sony cybershot- czy jakos tak) w reke a dokładniej obiektywem jak był wysunięty i niestety sie uszkodził tzn przegiął i sie nie chowa na wyswietlacvzy pojawia sie tylko prozba o wyłaczenie aparatu.
I mam teraz pytanie czy ktos naprawia lub ma dobre znajomosci w jakims serwisie zajmujacym sie takimi rzeczami???
Najgorsze jest to ze aparat nie jest mój (pozyczyłem go zeyby porobic zdjecia w Równem... ale jak zwykle moje fatum nadal mnie nie opuszcza na krok )
Pomóg³: 2 razy Do³±czy³: 29 Mar 2004 Sk±d: z stÄ…d
Wys³any: 2006-12-21, 08:55
yo!
jeżeli w miare nowy aparat mozna zaswirowac z dowodem zakupu i odrobinke przesunac date zakupu co by w cudowny sposób znowu był na gwarancji orentacyjne koszty nowej faktury(zgodnie z prawem polskim fakture wystawia sprzedawca i ja anuluje ) to 4 browarki czas czekania na czysty duplikat karty gwarancyjnej około tygodnia
aloha
Pomóg³: 3 razy Do³±czy³: 04 Lut 2005 Sk±d: Ostrowite
Wys³any: 2006-12-21, 09:49
ke? rozwiń mi to Paniczu na PW, ale wiesz uszkodzenia mechaniczne raczej gwarancja nie obejmuje...
[ Dodano: 2006-12-23, 19:07 ]
okazało sie ze aparat jest jeszcze na gwarancji!!! teraz tylko potrzeba mi człowieka który sprawi aby mi go naprawili... ale nie jako uszkodzenie mechaniczne
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach