Dziekuje. Zbieranie materiałow zajelo mi 3 lata i na tym nie koniec bo ciagle cos znajduje i wkrotce to opublikuje. Mam pytanie wiesz moze gdzie na forum zapytac uzytkownikow czy mogliby udostepnic mi podobne materialy. Mysle ze moglbym jeszcze powiekszyc ilosc artykolow dzieki nim.
Pomóg³: 19 razy Do³±czy³: 04 Pa¼ 2006 Sk±d: Bytom/Katowice
Wys³any: 2007-01-10, 18:16
Wiesz co, po prostu napisz posta na offie z pytaniem o materialy. Mozemy stworzyc jakies ciekawe felietony. Slyszalem, ze Bruner ma cos ciekawego w domu i bedzie skanowal.
W tej chwili jestem skanuje ta ksiazke:
http://rajdy.hoga.pl/ksiazka2/
Mam jeszcze np "Szybkosc bezpieczna" S. Zasady, "Technika sportowej jazdy samochodem", "Rajdy samochodowe" J. Obrockiego (tu moze byc problem bo format troche nietypowy i wystaje ze skanera), "Podstawy budowy silnikow", troche o diagnostyce, artykuly o tuningu i technice jazdy np z WRC, katalogi, testy z Auto Po Gwarancji itp. Mam tego troche, a dopiero sie ucze pracy ze skanerem i OCR wiec prosze o cierpliwosc No i nie wiem czy bedzie mi sie chcialo to wszystko skanowac
Jak tylko skoncze to wrzuce to na jakis serwer i podam linki na forum
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach