Wys³any: 2007-01-09, 15:43 advertismen-Pomóżcie mi sie tego dziadostwa pozbyc ://////
Ściagałem klucz do kaspeskiego a z programem sciagło mi sie takie coś jak advertismen
jest on w Dodaj/Usun Programy ale jak dam usun to komp mi sie uruchamia ponownie i dalej jest ten program, czytałem w necie ze trzeba go usunąć z rejestru
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall
Tylko ze ja nie mam tam zakładki unistal i nie moge go wywalić, pomóżcie bo to denerwuje jak włączam jakies strony a tu jakies dziadostwo wyskoczy
Ostatnio zmieniony przez DAREX 2007-01-09, 19:12, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
duchPW [Usuniêty]
Wys³any: 2007-01-09, 15:51
spróbuj odinstalować na chwilke kasperskiego i wtedy sprawdź - możliwe, że programy sa powiązane i dlatego nie chce się usunąć
Odinstalowałem, i nic to nie dało
Zainstalowałem sobie program Ashampoo Installer Platinum 2,ten programik by mi pomógł, ale wczesniej znalazłem taką informacje w necie ze jak usune:
C:WINDOWS\system32\pushow54.dll
To mój problem zniknie, i usunąłem ale nic to nie dało, a teraz ten program Ashampoo potrzebuje tego pliku pushow54.dll aby usunąć tego advertismen, nie wiem co robic
[ Dodano: 2007-01-09, 18:52 ]
hmm, nie macie zadnych propozycji, nie proponujcie formata bo to ostatnia rzecz
[ Dodano: 2007-01-09, 19:11 ]
W tej chwili mam Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0.388, ale klucz licencyjny utracił waznosc Moze wiecie skąd moge wziaść
Albo moze znacie jakies lepsze antyviry
Ja sciagam sobie własnie MKS vir
yo!
i nie sciagaj zadnych nodów i avastów i mks bo to szit AVG kozak mam go teraz i spełnia swoje zadanie
pozdro
Jaaasne.... Avast to dobry program.
Sciagnij avasta - jest darmowy. Do tego sciagnii Ad-aware firmy lavasoft. Przeskanuj jednym i drugim w trybie awaryjnym.
W Ad-awarze zrób skanowanie pełne, nie szybkie.
hmm, nie uporałem sie jeszcze z tym problemem, ale zainstalowałem AVG zrobiłem skana, i nie wyskakuja mi juz głupie reklamy ale w panelu sterowania nadal on jest, ale wole zeby juz tam był niz zeby mi jakies badziewie wyskakiwało, dzieki za porady
Pomóg³: 14 razy Do³±czy³: 30 Sie 2005 Sk±d: Hindenburg OS
Wys³any: 2007-01-12, 17:36
Więc pozostaje chyba najprostsze z możliwych rozwiązań, zajmuje ok. dwie godziny ale jest wg mnie najskuteczniejsze w takich przypadkach, to oczywiście format dysku i instalacja systemu od nowa. Przynajmniej komp potem ładnie śmiga.
Komp mi ładnie śmiga, ale nigdy nie sformatuje dysku, poniewaz mam dysk 360GB i prawie 300GB mam zajete i mi szkoda danych, a nie wiem na czyj dysk zrzuce moje dane
Wszystko mi ładnie chodzi, reklamy mi sie nie pokaqzuja, został tylko chyba wpis w Dodaj/Usun Programy
Mam, na 2 Partycje ale głupi podzielone, znaczy mi to odpowiada, ale nie jets takie cos dobre do formata
Wiec póki co nic sie nie dzieje, dziekuje za wszelakie porady
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach