Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 01 Lut 2006 Sk±d: WrocÅ‚aw
Wys³any: 2007-01-18, 23:07
kumpel przyniosl wylinke ptasznika jakiegos tam do sql.
OCzywiscie jak w padla w moje lapy to musialem postraszyc dziewoje hehe Jedna na stół wskoczyła druga pod sciana i cala blada Nauczycielka taka pewna siebie podchodzi i " co ty tam masz " jak zobaczyla to rozwnierz pare lawek w tyl sie cofneła Naszczescie spoko babka wiec po wywaleniu wylinki nie bylo sprwawy
Taki maly OT naiwazujacy do wypowiedzi Menela
Pomóg³: 10 razy Do³±czy³: 23 Lis 2004 Sk±d: Warszawa-praga
Wys³any: 2007-01-18, 23:51
jak ktos chce dobry numer wywinac to mozna np. pajak ptasznika kupic np. na allegro juz za 5 zl/ szt
np. takiego:
http://www.allegro.pl/ite...elka_wyprz.html
lub najlagodniejszego z pajakow za 4.50 :
i puscic w sali w szkole lub w biurze . ale laski beda kwiczec
_________________ Fanatyków E30tek zapraszam : Forum modelu E30
Pomóg³: 2 razy Do³±czy³: 19 Lis 2004 Sk±d: P O Z N A Ń
Wys³any: 2007-01-19, 19:46
BEAGLE sÄ… najlepsze www.beagle.pl
Apropo długouchych BASSET też jest super-psem!!!!!!!!!
P.S. Bajka hehe on jest tylko z moją rodziną zaprzyjażniony a na reszte to szczeka no chyba, że będziesz miec przygotowaną kiełbasę to co innego!!!
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystajÄ…co, zaskakujÄ…co i ze smaczkiem!!!
To jest Szyszunia - kot rasy burmańskiej - typowy przytulak, który (o dziwo!!!) lubi wodę. Madziś dwa lata i wciąż zachowuje się jak małe kocie
Tu jeszcze młodziutka:
I nieco starsza:
A to jest Plaster (Przylepiec źle brzmi - zawsze się do mnie klei ) - kundelek, którego znalazła moja Żonka na cmentarzu (co za ***** tak wyrzuciła psa!!!!) przy temperaturze minus 20! Został z nami.....
LJ
_________________ e34 2,5Vanos
Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIE�DA
Ostatnio zmieniony przez center 2007-01-24, 02:53, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach