Własnie nie mam lepszych...jak beda na aucie to zaraz robie sesje i wrzucam fotki, a co do opon to docelowo chce załozyć 255/45 tył i 235/50 przód i mam nadzieje ze wtedy bedzie dobrze i w miare komfortowo...
Pali tyle ile jej wleje i raczej sie nad takimi drobiazgami nie zastanawiam i watpie czy ktokolwiek kupujący auta z duzymi silnikami sie nad tym zastanawia ile to pali, ja osobiscie nie licze, nie kontroluje i nie mam nawet takiego zamiaru... (jakbym sie dowiedzial prawdy to moze bym sie jeszcze zestresował ) ...a co do filmiku to wlasnie jak założe te BBS-y to kombinuje z filmikiem bo mam takiego kumpla z telewizji jakiejs kablowej co robi jakies reportaze to cos zrobimy...
A jakies z serii RS o ile sie nie mylę...jak ktos ma dokładniejsze dane niech mnie poprawi...w każdym badz razie chyba najbardziej pasują do e38 jak dla mnie...
hehe dzisiaj w koncu widzialem i jechchalem (niestety jako pasazer mało czasu bylo ale nastepnym razem ) tym cudem o w morde jak na taka kobyłe troche to jedzie wypas jest konkreto zawsze mi sie to auto podobalo ale teraz koncze e30 i zbieram do swinki na dupowóz E38 a na flaszke i objazd umowimy sie niebawem tylko złoze parcha
Ciekawy jestem ktory by byl szybszy czy e30(328) czy e38(740), pewnie e30 ale chyba 740 nie byla by gorsza o wiele...?
wydaje mi sie ze 7 bylaby szybsza, chyba ze to dlubniete 2.8 by bylo..
bo na sucho e36 2.8: 193km, 7.3(7.8 automat) do 100, 236(232) vmax
e38 4.4: 286km, (7.0), 250 max ogr elektr
wiec minimalnie ale zawsze, niemniej jak na takiego kolosa to i tak konkret wynik
Ciekawy jestem ktory by byl szybszy czy e30(328) czy e38(740), pewnie e30 ale chyba 740 nie byla by gorsza o wiele...?
wydaje mi sie ze 7 bylaby szybsza, chyba ze to dlubniete 2.8 by bylo..
bo na sucho e36 2.8: 193km, 7.3(7.8 automat) do 100, 236(232) vmax
e38 4.4: 286km, (7.0), 250 max ogr elektr
wiec minimalnie ale zawsze, niemniej jak na takiego kolosa to i tak konkret wynik
ale ty center podajesz dane e36 328, a ja mowie o e30 328
_________________ CrAcOw CiTy
Marzy Mi sie e38 740iL
...zdziczeje to na majówce juz mam komplecik kółek albo ze dwa przygotowane to zobaczymy co to na placyku robi ...a z Puzem sie nie bralismy bo dzis jezdził czyms co sie ciagnie a nie odpycha ale niedługo zobaczymy co i jak tylko niech trakcje odzyzka moja bo przy takich kołach 225/60/16 i przy takich temperaturach to wcale nie chce ruszac z miejsca...
...zdziczeje to na majówce juz mam komplecik kółek albo ze dwa przygotowane to zobaczymy co to na placyku robi ...a z Puzem sie nie bralismy bo dzis jezdził czyms co sie ciagnie a nie odpycha ale niedługo zobaczymy co i jak tylko niech trakcje odzyzka moja bo przy takich kołach 225/60/16 i przy takich temperaturach to wcale nie chce ruszac z miejsca...
no zmieszcie sie razem z Puzem bo ciekawy jestem rezultatu i najlepiej to nagrajcie ..
_________________ CrAcOw CiTy
Marzy Mi sie e38 740iL
przez to forum zaczynam chorować na siódemke, co wcześniej było nie do pomyślenia, a jak widzę takie piękne egzemplarze jak twoja to choroba mi się jeszcze bardziej rozwija. bardzo ładne auto
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach