hej,
no to bedzie wiadomo do kogo udarzac po rady przy wsadzaniu takiego silniczka do e30.... hihihi... mam nadzieje, ze podzielisz sie informacjami....
gratuluje SWAPu i BMW - jest super....
no i musze kolege zasmucic bo 3,2 do e30 z tego co mi wiadomo nie jest tak łatwo wsadzic najwiekrzym problemem jest kolektor ssacy, ktory sie nie miesci!!!!!!!!!
El Menello napisał/a:
kamil.k napisał/a:
nie ma co najszybsiejsze auto na forum
a buniego E30 3.0 z dolozonym kompresorem ? teraz chyba ma tam 620 Nm i 270 KM
z tym textem o najszybszym bym sie wstrzymal...
no i nie zapominajcie o 330i kolegi Skotniola z tego co wiem mozna sie sadzic juz taka e30 na Mke
hej,
no to bedzie wiadomo do kogo udarzac po rady przy wsadzaniu takiego silniczka do e30.... hihihi... mam nadzieje, ze podzielisz sie informacjami....
no i musze kolege zasmucic bo 3,2 do e30 z tego co mi wiadomo nie jest tak łatwo wsadzic najwiekrzym problemem jest kolektor ssacy, ktory sie nie miesci!!!!!!!!!
TUTAJ jest wsadzone S50 B30 do E30 i musieli troszkę bude "ponaciągać"
„a buniego E30 3.0 z dolozonym kompresorem ? teraz chyba ma tam 620 Nm i 270 KM
z tym textem o najszybszym bym sie wstrzymal...”
„no i nie zapominajcie o 330i kolegi Skotniola z tego co wiem mozna sie sadzic juz taka e30 na Mke”
proponuje się na razie wstrzymać jeszcze chwilkę w tej kwestii w kwietniu mamy nadzieje zorganoizowac okoliczny spęd na lotnisku w Rykach tam rozstrzygniemy na żywo kto jest najszybszy na forum jeżeli oczywiście wszyscy zainteresowani się pojawia nie jest daleko (nie wiem tylko z kąd jest ten kolega Skotniola )wiec zapraszamy
hej,
to nic tylko wsadzac s54 i po problemie tak jak TU
Luk325 super projekt nic tylko pogratulowac
_________________ Bylo:
E36 328 qpe '95
E30 325 m Tech II '89
Jest
E30 318 '91
E30 325 m Tech II '89