Wraz z tematem o 20tej rocznicy Riegera powróciły wspomnienia o oldschoolowym tuningu
Postanowiłem coś pokazać, mam nadzieje ze wielu zobaczy to po raz pierwszy
Pomóg³: 10 razy Do³±czy³: 23 Lis 2004 Sk±d: Warszawa-praga
Wys³any: 2007-02-17, 00:25
pamietam,pamietam. na tych zdjeciach nie widac ale ta e30tka miala przepiekny kolor, czewono bordowy ze sporymi opilkami metalicznymi
jak na tamte lata to wszystkie lachony i nie lachony byly twoje.
_________________ Fanatyków E30tek zapraszam : Forum modelu E30
Pomóg³: 8 razy Do³±czy³: 11 Gru 2006 Sk±d: Kraków
Wys³any: 2007-02-17, 22:50
pamiętam ją ze zlotów w Krakowie, miała tablice imienne od ksywki właściciela, była strasznie zadbana a potem jak zmieniła kolor na żółty to wyglądała gorzej. jak na tamte czasy pokusił bym się o stwierdzenie że imponująca przebudowa.
Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 26 Lis 2006 Sk±d: CzÄ™stochowa
Wys³any: 2007-02-18, 15:13
na tamte czasy to ja jeszcze resoraki mialem ale.... terz bym jej nie chcial anjlepsza sa te krzaczki na reflektorach co niby do wycierania sluza nie powiem ze nie podoba mi sie pod wzgledem "torowym wyscigowym" ale na codzien odpada
_________________ ( OO=[][]=OO ) + ( . Y . ) = To Co Lubimy
Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 23 Maj 2004 Sk±d: Szczecin
Wys³any: 2007-02-19, 13:44
i w tym autku zdaje sie była nawet skorka na desce rozdzielczej i foteliku dla małego który zresztą jak i tatuś latał na zlocie w Toruniu z wielkim złotym łańcuchem autko festyniarskie i szczeze to bym sie na nie nie odlał choć jakby pościągać ten cały syf z karoserii to chetnie bym wszedł w posiadanie takiego potworka
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach