Śmiejecie sie z tej E36, to sie cieszcie że to nie E30 mprzerobiona na E36 itp. , a widuj czasem rekinka E21 przerobiony ma przód na E36 i kolor złoty kameleon, jak będe widział to zrobie foto,
Co jak co ale mi sie auto podoba a to ze jestescie fanatykami klasykow i kazda zmiana w aucie kojarzy wam sie z syfem to wasze zdanie. Auto dopiero co kupilem wiec nie ma sie co dziwic ze jeszcze nic nie zmienilem. Na razie nie mam kasy. A poza tym na jednym forum auto sie podoba na innym nie. Zdania sa podzielone. Mi sie podoba i fajnie mi sie jezdzi i to chyba najwazniejsze. pozdro
A mnie się wydaje, że ona taka przyjechała z niemiec. Kamil, mylisz się trochę co do przeróbek przodu a'la e46. Mnóstwo, ale to mnóstwo niemców/turków przerabia e36 w taki najbardziej tandetny sposób. Zderzaki z żywicy z ebay, zestaw blaszek do przedłużenia maski i jazda! Nie sugerujcie się zdjęciami z gazet typu BMW Scene, bo realia wyglądają zgoła inaczej. Wiejski tuning był w niemczech, jest i będzie.
Co do tej bordowej coupe.. Adamie, myślę, że się przyłożysz i chociaż zderzak przedni wymienisz. Do kompletnego m-pakietu jeszcze sporo brakuje, choćby zderzaki, progi, fotele... Nie wiem jaką masz podsufitkę, stabilizatory...
adamwsb, mam nadzieje ze nie masz na mysli forum typu www.tuning.pl lub www.szybcyiwsciekli.pl
nie wiem czy pamietacie jak byla tu na forum taka bordowa e36 ale chyba nie coupe.koles byl fanatykiem plomieni,spoilerow ala rieger ,czystej klapy itd. posiedzial posiedzial i uciekl chyba tjuningowac dalej bryczke.
acha, z tymi klasykami to tez nie za bardzo na tym forum
nie peniaj malolat,bedzie dobrze
_________________ Fanatyków E30tek zapraszam : Forum modelu E30
hahahahaah.... na zywo to auto wyglada o wiele lepiej na fotach nawet nie umyte.
Na pewno auto nie bedzie wygladac tak jak teraz i na 100% bedzie czarne ale kiedy to zalezy od kasy.
Adamwsb powiem Ci tak auto z zewnątrz mi się nie podoba wcale no i ten kolor, ale środek masz rewelacyjny. Oczywiście wszystko jest kwestią gustu Najważniejsze żebyś to Ty był zadowolony
_________________ Było: E30 316i Coupe - E36 318is Coupe - E36 328i Coupe - jest E46 330d Limo
A ja i tak tego nei moge rozkiminic jak mogłes zamienic e30 jeszcxze taka ładna miałes na e36 jeszcze zadna rewelacje
[ Dodano: 2007-02-21, 23:04 ]
A ja i tak tego nei moge rozkiminic jak mogłes zamienic e30 jeszcxze taka ładna miałes na e36 jeszcze zadna rewelacje no ale chociaz widze ze plany sa na poprawienie wizerunku samochodu . . .
Ha HA Ha ha ha Korzuch. krótko ale rozbawiłes mnie cholernie.Dobre dobre.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
hej,
na poczatek zmien przedni zderzak i ten tlumik lub chociaz sama koncowke...
do srodka dobierz odpowiednie boczki i juz sie lekko poprawi....
a z malowaniem sie wstrzymaj, ten kolor jest calkiem ok....
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
adamwsb jak zrobisz ją choć w części tak jak swoja była e30 to bedzie całkiem, całkiem . Choć czeka cię dużooo pracy.
Mam nadzieję że cena była choć okazyjna. może to zrekompensuje ogrom prac które trzeba włożyć
hahahahaah.... na zywo to auto wyglada o wiele lepiej na fotach nawet nie umyte.
Na pewno auto nie bedzie wygladac tak jak teraz i na 100% bedzie czarne ale kiedy to zalezy od kasy.
tez nie lubie japonczykow
PUZ tak samo o twoim czy moim 3 mógłby powiedzieć posiadacz E38, troche szacunku dla marki.....
yo!
eeee w koncu niech ktos napisze że do e30 nigdy nie zrobili konkretnego silnika oprócz m40 a reszta którzy wkładają z e36 lub e34 to leszcze którzy zgubili wene twórczą i nie wiedzą co czynią typowi rolasy i bananowcy
nie bójcie sie ale taka prawda
kurde, lubie PUZa i jakos jemu chyba nigdy nie pojade ale tez mam takie zdanie jak inni.
jak e30 to m20 lub s14
wkladac m50 drwiac z e36 to jednak cos nie tak
_________________ Fanatyków E30tek zapraszam : Forum modelu E30
niech wam bedzie kebabiarze szkoda tylko ze wiekszość z was teskni za E30 bujajac sie w tych lamerskich wózkach ten co plynie M40 bocian buhahah M20 to lipny silnik i juz od dawna to mowie. za to co wpakowałem w e30 heehheh to byloby pewnie e46 ale e30 dla mnie to ikona mozecie mnie zjechac a i tak zdania nie zmienie
Gasper napisa³/a:
Kujon napisa³/a:
PUZ tak samo o twoim czy moim 3 mógłby powiedzieć posiadacz E38, troche szacunku dla marki.....
Taaa. Dokładnie Skoro nie lubisz e36 to czemu tak namiętnie montujesz ich silniki do e30?
na szczescie jest e36 i jest z czego bez zalu wyciagnac silnik
El Menello napisa³/a:
kurde, lubie PUZa i jakos jemu chyba nigdy nie pojade ale tez mam takie zdanie jak inni.
jak e30 to m20 lub s14
wkladac m50 drwiac z e36 to jednak cos nie tak
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach