ee nie zgadzam sie z przedmówcami bardzo ładna ta beemka a i lexusy by pasowały uważam że seryjne są fajne a tuningowane są fajniejsze !!!!!!!!!!!!!
przynajmniej się wyróżnia i nie jest seryjna!!!!!!!!!!!!!!
ee nie zgadzam sie z przedmówcami bardzo ładna ta beemka a i lexusy by pasowały uważam że seryjne są fajne a tuningowane są fajniejsze !!!!!!!!!!!!!
Taki jeden pan od peronów i lotnisk po kielcami również się wyróżnia wyglądem od większości ludzi. Ale czy to aż tak fajnie??
Zupelnie nie zgodze sie z kolega Ten przod od e-46 by jeszcze uszedl (poza zderzakiem oczywiscie), chociaz w zyciu bym czegos takiego buni nie zrobil!! Bo to przeciez jest e-36 a nie jakis tam mieszaniec.. Ale swiatla tylne typu leksus to juz dla mnie szczyt niesmaku, totalna wiocha. Ale to tylko moje zdanie i nikt nie musi go podzielac. Tak pozatym betka ladna. Pozdrawiam
zeby sie wyrozniac z e36 nie trzeba miec tuningowanego metrowego spoilera na tylnej klapie,bad looka z przodu zaslaniajacego polowe lamp i neonki pod autem...
wystarczy Mtechnik na zewnatrz,duze lub szerokie blyszczace fele na lekkiej glebie i zadbany wypolerowany lakier
_________________ Fanatyków E30tek zapraszam : Forum modelu E30
gleba z przodu jest konkret, pomysl nad tylem
wywal ten tjuningowy komin lub schowaj go o 15-20 cm.
o przednim zderzaku juz kiedys pisalem...
pozdro ziomek
_________________ Fanatyków E30tek zapraszam : Forum modelu E30
Bardzo ładna E 36 lubie jak jest nisko i szeroko.To mój styl.Pozdrawiam.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Cholera powiem szczerze że nie poznałem że to ta sama co na poczatku były fotki.Teraz na pewno lepiej.Nie widze tylko czy ten dziadoski zderzak przedni tam jeszcze jest czy juz nie.W cieniu przód zrobiony.Ale już jest o wiele lepiej.Dobrze idziesz
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Jedynie co bym zmienił to nerke na chrom - tak jakos pasowało by wizualnie do koloru felg bo osobiscie dla mnie ginie w wizerunku auta - no chyba ze maska by była w czerni
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach