Siemka
Kolego Wrona!! Nie ma to tamto Touring to bardzo piekne nadwozie
A te kapcie <wow> miodzio bardzo masywnie na nich wyglada Bajka
Touring rulez!!!
Kombi mogą więcej nowa maksyma!!!
Witaj w gronie 318is touring ziom Ten silnik to chyba najlepszy kompromis bo jest szybszy od dychawicznego 320i a zancznie mniej pali i jest lzejszy...dobry wybor
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
wprawdzie nie ma tego gangu 6cio cylindrówki ale jakies tam zalety ma tylko opierajac sie na doswiadczeniech znajomych "katów" silnik malo trwaly (panewki, głowica...)
Niezly niezly ten twoj touring , ale ja w innej sprawie.
Znasz z jakiejs gierki przez neta niejakiego K.Wrona albo Wrone
Możliwości to
-COD
-LFS
-Lineage 2
i pewnie kilka innych
Piękna jest! Przednie kierunki czarne. Ja bym jeszcze spolerował ranty. Delikatnie stoczył rant (zeby go oddzielić od reszty felgi) a potem spolerował
a muszÄ™ sie pochwalic ze juz tyl nie obciera i obcieral nie bedzie (jest -40) w sobote jezdzilem razem z ubottem i 2 osobami z tylu i jest git jeszcze tylko inna oponka z przodu i jest cacy (mam za wysoki profil)
To auto jest przykładem że brzydki trumniak tak naprawde może być ładny. ładny zawias + jeszcze ładniejsze felgi, wżuć jedną fotke do działu samochód miesiąca
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach