Wysłany: 2007-04-01, 00:33 Fotki potrzebne 9x16 et15 w E30
Potrzebuje paru fotek e30 na feldze 9x16 4szt z et 15 aby porownac ze swoimi.
Najlepiej z opona 215/40.
Musze to porownac ze swoja bo strasznie mi wystaja poza obrys rantow.Mam glebe -60/60 i lipa.Dla niektorych to kozak widok ale policja bedzie sie czepiac
Wszystko weszlo bez dystansow.Nie mam wyciagnietych rantow.
215 jest akurat i super się rozciąga na feldze dzięki czemu mniejsze prawdopodobieństwo przecierania.
przy bardzo niskim zawiasie to i nawet 195 bedzie sie scieralo, oto zaleta/wada niskiej zawiechy w BMW czyli uklad taki >>> / \
zalezy co kto lubi, ja wole miec dobra przyczepnosc, a 225 na 9 cali jest w sam raz, opony i tak zmienia sie co jakis czas i na to nie nalezy skapic kasy
Wysłany: 2007-04-01, 12:13
Menel, jak chcesz zobaczyc na samochodzie to zapraszam do siebie 215/16/40 na feldze 9/16 przod na szerokiej ladze bez dystansów.
P.S.
jestem umówiony z Kamilem na jakąś 13.30 , ma podjechać do mnie jak by co to zapraszam i sobie wszystko ładnie zobaczysz i porównasz ( miejsce - Zoliborz )
i tu jest cos dziwnego...
jedni mowia ze do grubych goleni na przod nie wejdzie 9x16 z opona 215/40 a juz mam 2 przyklady ze wchodzi i nie obciera...
ps. wiecej fotek, wiecej fotek
no wlasnie ale nikt jeszcze nie zalożyl borbetow A 9" bez dystansu
planuje własnie zakup takich ale jak mi maja az tak wystawac z przodu to chyba zakupie 7.5 i zaloze wiekszy dystans zeby wystawaly na rowno a nie poza obrys
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka