Siemka
Niestety musiałem wsadzić gumy w spreżyny bo obcierało o nadkole a narazie nie bede poszerzał, wiec co za tym idzie autko podniosło się w stosunku do tych fotech co robilem wieczorem ale myśle że nie jest najgorzej
ps. Ale felga i troszke gleby potrafi zmienić samochód
Ostatnio zmieniony przez marekfl 2007-05-30, 12:56, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
ps. Ale felga i troszke gleby potrafi zmienić samochód
O tak i to na duzy + Moze dokladka od IS'a na przod
Też o niej myślałem optycznie jeszcze by obniżyła auto =) ale to koło wakacji bo sie wyportkowalem z kasy na te fele w zasadzie to nadal chcial bym zorbić cos na podobieństwo ACSa .....
no gleba i ładne koła i nie to auto, teraz naprawdę robi wrażenie, wg mnie azev jest ładniejszy od ACS i twojej bryce już nic nie brakuje. Co do dokładki id IS-a to też sie waham czy zakładać bo czasem nawet tą wąską udaje mi sie zdjąć na krawężniku jak się zapomnę.
Szkoda ze pomalowales te nakladki progowe w kolorze auta, ladniej wygladaja w czarnym macie. Poza tym ladnie wyglada , ale zapodaj jeszcze dokladke is bo masz za mala glebe zeby jej nie bylo
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
Szkoda ze pomalowales te nakladki progowe w kolorze auta, ladniej wygladaja w czarnym macie. Poza tym ladnie wyglada , ale zapodaj jeszcze dokladke is bo masz za mala glebe zeby jej nie bylo
Dzieki David prace nad autkim nadal trwaja probi byly pomalowane czarnym metalikiem wiec nie wygladalo by to zbyt ciekawie, dlatego wolalem pomalowac w kolorze a co do dokladni isa to rozgladam sie za nia powolutku, jak sie trafi cos na allegro okazyjnie to kupie. Ale narazie mam prioryten obszyc foteliki do Rzemienia zobaczy sie co i jak
ps. David gdzie sprzedales swojego touringa? Bo jeżdzi taki po Kielcach od jakiegos czasu??
Pięknie wywoskowałeś a ten kolor idealnie pasuje do touring-a wiem co mówie Tak ogólnie to piękne masz autko tylko ja bym jeszcze zmienił przednie kieruki na białe ja mam tak zmienione i dużo bardziej mi sie podoba
Szacunek dla własciciela
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
no własnie nie chwilowo odciski na tekach i debet na koncie =( ale nadal mi sie marzy taki touring jak z katalogu ACSa w pierwszej kolejności bede chciał wnętrze zmienic tzn, kierownica, nakładki, a nastepnie zając sie naklejkami i felunkiem
chociaz powiem szczerze ze te Azevy baardzo mi sie spodobały choc gdybym mial gotówke to bym sie nie zastanawiał i już robił moze do konca roku uda sie gdzies wyjechac i przywiesć troche kasiorki wtedy prace rusza pełna para =D Ogladam na allegro co jakis czas czy sie trafia jakas okazja. Była ostatnio kiera ale koles chce za nia masakryczne pieniadze moze w koncu spuści z ceny juz kolejny raz ja wystawia, może zmądrzeje
[ Dodano: 2007-06-05, 14:04 ]
syntetix napisa³/a:
jeszcze zmienił przednie kieruki na białe
A no wlasnie zastawiałem sie nad białymi kierunkami wtedy lampy by zostały orginalne i chromowana nerka, tylko ze nigdzie nie moge trafic białych kierunków.
Albo czarne kierunki, nerka na czarno i BH listwy wokól drzwi sa czarne wiec by to pasowało ale jakoś nie moge sie zdecydowac
Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2007-06-05, 17:43
marekfl napisa³/a:
A no wlasnie zastawiałem sie nad białymi kierunkami wtedy lampy by zostały orginalne i chromowana nerka, tylko ze nigdzie nie moge trafic białych kierunków.
Albo czarne kierunki, nerka na czarno i BH listwy wokól drzwi sa czarne wiec by to pasowało ale jakoś nie moge sie zdecydowac
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach