Tylko co Ty za rozstawy srub wyszukales? BMW ma 5 x 120
te są świetne 8,5x16" możnaby im założyć piekne walce i siódemeczka nabrałaby odpowiedniego wyglądu - no i cena wporzo, sam bym je wziął, ale już nie mam gdzie trzymać tych felg
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Oj robi i to masakrycznie.. Z miejsca dostajÄ™ na ¼ z 3-4 dÅ‚ugoÅ›ci. WiedziaÅ‚em, że dostane bo to praktycznie pół tony róznicy, ale że aż tak to siÄ™ nie spodziewaÅ‚em Ciekawe jak sprawy siÄ™ by miaÅ‚y gdybyÅ›my pocisnÄ™li dÅ‚użej. Na bank sÅ‚awo jest nie do przegonienia, ale byÅ‚by mniejszy wstyd tak dostać tylko z 1 dÅ‚ugość przy 230 km/h
Ehhhhhh, wsadzam do e30 2.8 w automacie i koniec kropka!!
Oj robi i to masakrycznie.. Z miejsca dostajÄ™ na ¼ z 3-4 dÅ‚ugoÅ›ci. WiedziaÅ‚em, że dostane bo to praktycznie pół tony róznicy, ale że aż tak to siÄ™ nie spodziewaÅ‚em Ciekawe jak sprawy siÄ™ by miaÅ‚y gdybyÅ›my pocisnÄ™li dÅ‚użej. Na bank sÅ‚awo jest nie do przegonienia, ale byÅ‚by mniejszy wstyd tak dostać tylko z 1 dÅ‚ugość przy 230 km/h
Ehhhhhh, wsadzam do e30 2.8 w automacie i koniec kropka!!
oszalales jaki automat tylko manual moje 328i na S2,64 1-70, 2-125, 3-180, dalej nie ciagnalem bo opony lipne a auto jeszcze nie zlozone do konca jutro hamowania
- wymiana płynów eksploatacyjnych po 11 tys. (olej w skrzyni, silniku i wspomaganiu)
- regulacja luzu zaworowego
Teraz mam problem, bo nie wiem jak skasować inspekcję w E32
No i kolejny problem już nieco poważniejszy, to że mój mechanik zasugerował mi, bym na przestrzeni najbliższych 50 tys. km zaczął się rozglądać z nowym wałkiem, bo przy 6 sekwencji zaworowej widać już lekkie wytarcie
Stąd zaraz narodziło mi się pytanie, czy istnieją jakieś "ostrzejsze" wałki do m30?
Reasumując, to po takim małym remonciku moja "alpinka" idzie jak dzika
a potem wałek do Świątka,
zdajesie Smasher coś wspominał na Majówce że jest zbieraczem starych wałków rozrządu, moze ma jakiś porządny do M30 - chociaż znając Twoje plany, zainwestowałbym w coś ostrzejszego...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Czas na mały update, bo się troszkę wydarzyło od maja
Głownie zmiany idą w kierunku rozwoju wnętrza Ale też pod maską pójdzie do przodu
Pomijam pakiet stylizacyjny Alpiny, bo o tym już wszyscy słyszeli..
Wnętrze:
- renowacja oświetlenia nawet najdrobniejszych przycisków foteli itp.. Wszystko się elegancko i bursztynowo świeci
- doszła skórzana rączka wybieraka
- podłokietnik oryginalny ze schowkiem na kasety (podświetlany na bursztynowo!!)
- light pakiet obejmujący oświetlenie wewnętrznych klamek, przedziału na nogi z tyłu i przodu, oświetlenie konsoli centralnej (deski wybieraka) z podsufitki
Pod maskÄ…:
- kompletowanie plastików i osłon (brakuje mi osłony na rozdzielacz i na EML'a)
- porzÄ…dek z gumami dolotu i blosa
I najlepsze na koniec
Ostatnio zmieniony przez kafarek 2008-03-04, 16:23, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Sorka, że tak późno! Gdzieś mi ten post Twój zapodział się Ale już odpowiadam!
e-bay 150$ ale patrząc na niego myślę, że to jest skopiowany eprom, pomimo tego, że sa na niego papiery. Zastanawiam się jeszcze, czy da się go więc skopiować na zwykłym programatorze. Robiłem to kiedyś jak pracowałem w servisie TV i mam dojście do sprzętu. Jak mi się uda skopiować, to dostaniesz ode mnie w prezencie
Założyłem w końcu kilka drobnostek i posprzątałem środek
Ori gaśnica pod sportsitze kierowcy (dzięki Puz!)
Skórzana gałka automatu
Ori apteczka (pełna;))
A tutaj szukam uchwytu od podłokietnika (jak ktoś ma, chętnie odkupię)
Śliczne lustereczko elektroniczne, podgrzewane (odparowuje samo) Ściemnia się i rozjaśnia, pokazuje godzinę, temperaturę, wilgotność wnętrza i takie tam
Podłokietnik i schowek na kasety podświetlany na bursztynowo
CB zamykane w schowku kierowcy
Czujniki ruchu i cała instalacja alarmowa wpięta w ori central. (po ostatni włamie )
I moje małe razem
Ostatnio zmieniony przez kafarek 2008-02-12, 16:28, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach