co do auta to tylko wydech mi nei podchodzi, wole jak w e38 nie widac wydechów . . .
A co do zdjec fajne 2, 1 jak dlamnie za landrynkowa, a reszta fajny plener tylko samochód słabo doswietlony, ale nic dziwnego potrzebaby było juz bardziej zawansowane osietelenia uzyc niz tylko jedna lampa i pewnei z tego co widze tylko wbudowana w aparacie . . .
Pozdrawiam
wydechy muszą być widoczne i słyszalne w BMW - to nie jakiś Pug czy inny VW!
Nie wiem moze zle rozumuje, ale wydaje mi sie ze jak ich nei widac w e38 to jest to bardziej eleganckie a takie powinno byc moim zdaniem e38, no chyba ze jest maks gleba i wielka felga .
Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2007-04-14, 20:30
M�ODY autu Dzikusa nic nie brakuje
kiedyś w Toruniu żona jednego ze sponsorów (Daniel taka drobna blondynka w 750 e38 a wcześniej mieli 750 e32 ) - wyjechała na slalom na torze, auto miało coś pokobinowane z wydechami - grzmiało jak przelatujący myśliwiec piekna sprawa, no i koncówki były widoczne...
mój sąsiad ma 740 i po jednej rurze śr.80mm na strone -spoko to wygląda...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2007-04-14, 20:53
moze to niewłaściwy temat - ale pieknie brzmiało to auto na torze i potem jak zjechała na parking - to podkręciła go też na postoju i też świetnie świstało
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Dzisiaj miałem okazje oblookac auto Dziukusa i posluchac wydeszku i powiem tak ooże*()&^*&(^*&^(%& ku )(^()^()&^ ja )(&)*& & +_)*(& miodziooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Druga fota jak dla mnie jest miazdzaca.Autko jest faktycznie piekne nawet z tymi wydechami:).Jak bede statecznym czlowiekiem to wlasnie e38 chcialbym miec
_________________ Drzwiami trzasnal
Gdy zmrok miasto pokryl ...
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
..no grubo pojechales z ta kanapÄ…,V8 w manualu to sie podoba ,super moment , piekne kolka,jedyne co moze sie mniej podobac to ze wychodzily ladniejsze kolory budy,pozdr....
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach