Pablo, zawsze miałeś piękne Beemki i za to Cię cenie
Twój Trumniaczek prezentuje się fantastycznie, typowa ganksterka
Super wyszała Ci sesja przy tym pałacyku, al`a wóz Drakuli 8) heheh
Są 3 rzeczy które bym zmienił:
-wróciłbym znaczki na masce i klapie,
-wywaliłbym Borbety typ A, są już strasznie oklepane, niewiem jak innym ale mnie się poprostu przejadły, za dużo się ich na oglądałem...,
-to rzecz gustu i wiem ze tak "musi być" hehehe, ale aż mnie skręca jak widzę tak naciągniętą opone, pasuje jak pięść do nosa Beemka pięknie się prezentuje z szerokimi oponami, wygląda wtedy muskularnie, a to mi się najbardziej podoba w E30 8)
Po za tym masz naprawdę wyjątkowe auto, które swym wyglądem budzi respekt ... 8)
PZDR!
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
auto kozackie. co do fot to czarny kolor jest bardzo ciężko sfotografować, aby oddać prawdziwe barwy, światłomierz przy słonecznym dniu daje się mocno oszukać.
Moja rada - zrób foty przy pochmurnej pogodzie - napewno równiej zostaną oddane barwy i szczegóły czerni.
Dobrze jest też wykorzystać późne popołudniowe słońce - kiedy jest nisko - wtedy może być naprawdę super. To jest czas kiedy słońce nie zaczęło zachodzić, a jest już dość nisko i nabiera pomarańczowej barwy - czerń wygląda wtedy głębiej.
Staraj się nie robić zdjęć w samo południe - naprawdę koszmarna pora na foty, chyba, ze ktoś wie , że dokładnie to chce wykorzystać.
Drugą fajną porą jest świt, ale to dla hardcoreowców.
Auto fotografowane z daleka gubi się w kadrze.
No i masz manierę robienia zdjęć z powierzchni ziemi, wszystko fajnie, ale jak będziesz powielał zbyt często efekt to zdjęcia zrobią się nudne
Wysłany: 2007-03-16, 22:01
PABLO jest ok naprawde-hehe trochę mi przypomna moją pierwszą czarnulę ! Hmmm nie wiem albo mam zwidy albo te ranty sa jakby ciut szersze niż normalnie-nie wiem ale takie odnosze wrażenie być może kolorystyka robi efekt!!!
PO PROSTU CIEMNO, NISKO I SZEROKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. O samej fotorelacji nie mam pytań-masz talent do tego-te Twoje scenerie powalają mnie na klęczki
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Wysłany: 2007-03-16, 23:32
o autku juz sie wypowiedziałem, a o fotografiach mam takei samo zdanie jak Łukasz, ale zawsze mozna jeszcze uzyc blendy zeby doswitlic samochód tylko potrzbna w tedy jeszcze jedna osoba . . .
Wysłany: 2007-03-19, 07:19
Łukasz napisał/a:
auto kozackie. co do fot to czarny kolor jest bardzo ciężko sfotografować, aby oddać prawdziwe barwy, światłomierz przy słonecznym dniu daje się mocno oszukać.
Moja rada - zrób foty przy pochmurnej pogodzie - napewno równiej zostaną oddane barwy i szczegóły czerni.
Dobrze jest też wykorzystać późne popołudniowe słońce - kiedy jest nisko - wtedy może być naprawdę super. To jest czas kiedy słońce nie zaczęło zachodzić, a jest już dość nisko i nabiera pomarańczowej barwy - czerń wygląda wtedy głębiej.
Staraj się nie robić zdjęć w samo południe - naprawdę koszmarna pora na foty, chyba, ze ktoś wie , że dokładnie to chce wykorzystać.
Drugą fajną porą jest świt, ale to dla hardcoreowców.
Auto fotografowane z daleka gubi się w kadrze.
No i masz manierę robienia zdjęć z powierzchni ziemi, wszystko fajnie, ale jak będziesz powielał zbyt często efekt to zdjęcia zrobią się nudne
Pozdrowienia
Lukasz, ale te fotki byly wlasnie robione poznym popoludniem, ona ma bardzo dziwny lakier, ktory zaleznie od kata i od barwy slonca zmienia sie z czerni na szrosc, braz lub czrny z opilkami
zobacz na tej focie widac gdzie jest cien moj jest czarna a tam gdzie brak cienia jest....brązowa..?
Co do maniery robienia z dolu zdjec, mam taka ale w stosunku do e30, a raczej do germanow, bo tak najlepiej wychodza jak robilem sesje 540 to nie robilem z dolu bo glupio wygladala. Postaram sie poprobowac o roznych porach dnia porobic foty i zobacze kiedy najlepsze wychodza. Tak jak pisalem, ta sesja trwala pol godz i byla przejazdem robiona.
Lukas, tez bym wrocil do znaczkow chetnie, ale jakos juz mi to nie przeszkadza. Co do borbetow, to uwierz mi ze mi sie tez opatrzyly, ale opatrzyly mi sie jako same fele, a na samochodzie znow mi podchodza pewnie dlatego ze mam
Dzieki za mile slowa Panowie
Pomógł: 17 razy Dołączył: 12 Maj 2005 Skąd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysłany: 2007-03-19, 12:12
Pablo nie słuchaj nikogo jest świetnie nic nie zmieniaj
diamantschwartz metallic robi własnie takie psikusy, że w słońcu wygląda jak brązowy - dlatego nie podchodzi mi ten kolor mimo, ze mam taki sam
a wogóle to dziewczyny lubią brąz
ps.nie dorabiaj dekli jak nie masz jak wyciać napisu BORBET, bo będzie kiepsko wyglądać... mój koleś kiedyś się oferował, że mi dorobi profi(ale w tym czesie sprzedałem moje Borbety) - nie jest odemnie z miasta jak się dowiem co i jak, to dam Ci namiary...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Wysłany: 2007-04-18, 11:35
Wrzucam focie z mojego wypadu nad Biebrze, polecam tam wycieczke, nparawde niesamowite widoki...tylko drogi nie na moj samochod (patrz pierwsze foto, dobrze sie napocilem)
zwroccie uwage na przeswit miedzy podwoziem a ziemia
Wysłany: 2007-04-18, 14:10
Wszystkie fotki kozak ale moje typy to 2, 3, 7, 14, 15, 16, 17 i 23 szkoda tylko ze poucinane wieże leca czasem w lewo i w prawo, ale podoba mi sie ze w koncu ktos zaczoł robic zdjecia nie tylko zeby pokazac tylko jak samochód wyglada. Na forum prezentujesz chyba najwyzszy poziom robienia zdjec
Wysłany: 2007-04-18, 22:07
Dzieki chlopaki za mile slowa. Poniewaz kilka osob pytalo gdzie sa te piekne widoki to wrzucam osrodrk w ktorym bylem (naprawde plecam!) a na okolo osrodka wlasnie takowe widoki Tylko jesli macie obnizona fure i byscie sie tam wybierali, nie sluchajcie Pani z recepcji i nie jedzcie przez Park narodowy, ja odcinek ok 40km jechalem prawie 2 godziny Droga rzeczywiscie malownicza....ale mozna dostac kociokwiku jadac miedzy 5 a 30km/h http://www.biebrza.com.pl/main.php